Politică

Primarul Misăilă s-a instalat pe site, dar nu are niciun mesaj către cetăţeni

Iulia Crețu
4 iul 2016 1798 vizualizări
Post şedinţa de constituire a Consiliului Local Focşani, responsabilii cu site-ul Primăriei Focşani au operat schimbarea de ştafetă a fostului edil Decebal Bacinschi către primarul în funcţie, Cristi Misăilă.

Astfel, Bacinschi iese de pe prima pagină a Focsani.info, unde şi-a făcut loc Misăilă. Din păcate însă, noul primar nu şi-a scris încă un mesaj către cetăţeni, aşa cum avea predecesorul său. Timp a avut însă, nu ştim dacă a avut inspiraţie! Administratorii de site nu au schimbat în totalitate pagina oficială, astfel încat la conducere îi regăsim pe primarul şi adjuncţii din mandatul trecut, adică pe Bacinschi, Iorga şi Necula. Noii viceprimari sunt Ionuţ Mersoiu şi Marius Iorga. Se schimbă la faţă şi secţiunea Consiliului Local Focşani, aici apărand noua componenţă, unii consilieri avand deja postată fotografia de profil. Cetăţenii mai au de aşteptat numerele de telefon de serviciu ale aleşilor, adresele de mail şi repartizarea lor pe zone de competenţă, pentru a-i putea apela în chestiuni ce ţin strict de cartierul în care focşănenii domiciliază. Nici declaraţiile de avere ale noilor aleşi nu au fost încărcate pe site-ul municipalităţii. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.