Politică

Au început lucrările la Casa de Cultură din Mărăşeşti

Mihai Boicu
1 iul 2016 1480 vizualizări
Investiţia este realizată de Compania Naţională de Investiţii

La Mărăşeşti au început lucrările de reabilitare a Casei de Cultură ”Emanoil Petruţ”. Lucrările sunt finanţate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi sunt realizate prin Compania Naţională de Investiţii. Licitaţia a fost câştigată de SC Icarus Trading SRL, care trebuie să termine lucrările în termen de 12 luni. Reabilitarea Casei de Cultură este o investiţie care prevede lucrări de anvergură. Interiorul clădirii va suferi reparaţii complexe, printre care demolarea tavanelor existente. Acoperişul va fi refăcut, în timp ce la pereţi vor fi efectuate lucrări de reparaţii şi izolare. Interiorul clădirii va fi complet modernizat şi va beneficia de dotări noi pentru organizarea de evenimente. La toate acestea se adaugă instalaţii termice, sanitare, ventilaţii, sisteme de securitate la incendiu. De asemenea, spaţiul de lângă clădirea Casei de Cultură va fi amenajat, cu trotuare, alei şi instalaţii de iluminat. ”Ne bucurăm că în sfârşit demersurile făcute de noi dau roade şi lucrările la Casa de Cultură au demarat. Reabilitarea acesteia înseamnă o reuşită pentru noi, deoarece clădirea este una emblematică pentru oraşul Mărăşeşti”, a declarat primarul Valerică Chitic, prin intermediul unui comunicat de presă. Casa de Cultură a fost dată în funcţiune în anul 1984, iar de atunci nu a trecut prin lucrări de reabilitare. (Mihai BOICU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.