Politică

Fostul deputat-puşcăriaş de Vrancea, Miron Mitrea, pleacă în Africa

Iulia Crețu
28 iun 2016 1866 vizualizări
Continentul negru devine casă şi sursă de venituri pentru pesediştii condamnaţi în România u tot acolo şi-a găsit serviciu şi Radu Mazăre

Africa îi cheamă la ea pe pesediştii certaţi cu legea. După ce fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat că nu vrea să mai aibă de a face cu politica şi administraţia din ţară, găsindu-şi serviciu în Egipt, unde va oferi unei firme “servicii de consultanţă” pentru dezvoltare urbană şi dezvoltare turistică, un alt greu al PSD se vaccinează şi ia calea continentului negru. După ce abia s-a eliberat din închisoare, de la Poarta Albă, fostul parlamentar de Vrancea Miron Mitrea a declarat că şi-a încheiat socotelile cu politica. Mitrea a spus presei de la Bucureşti că va pleca din ţară cu destinaţia Africa. Asemeni lui Mazăre, şi Mitrea va oferi africanilor servicii de consultanţă. “Fratele Miron”, cum îl alinta Marian Oprişan pe deputat, îşi va pune la dispoziţia africanilor cunoştinţele sale în materie de politică. Miron Mitrea a fost condamnat de instanţă în februarie 2015 la doi ani de închisoare cu executare pentru mită în dosarul privind lucrările de renovare făcute la casei mamei sale din Voluntari. Intenţiile sale de mutare în Africa au fost anunţate la Camera Deputaţilor, unde Mitrea a venit ieri pentru a-şi face lichidarea, act pe care nu apucase să-l semneze înainte de a fi încarcerat pentru corupţie. În 2012, acesta a fost ales deputat PSD de Odobeşti, Mitrea demisionând din partid şi Parlament în decembrie 2014. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.