Politică

Trăşculescu nu se desparte de politică nici la Mandreşti

Iulia Crețu
7 iun 2016 3325 vizualizări
El a transmis felicitări primarilor PNL

Fostul deputat şi preşedinte al PDL Vrancea, Alin Trăşculescu, nu s-a “vindecat” de politică nici în spatele gratiilor. Ieri, acesta a postat pe o reţea de socializare un mesaj de felicitare pentru doi foşti membri PDL, foşti colegi de-ai săi, care la alegerile de pe 5 iunie au caştigat Primăriile de la Răstoaca, David Chiriţă, şi Tulnici, Aurel Boţu, pentru PNL. “Felicit pe toţi candidaţii PNL din judeţul Vrancea, în mod deosebit pe primarii aleşi în comunele lor, cu o menţiune pentru echipele din Răstoaca şi Tulnici conduse de David Chiriţă şi Aurel Boţu! Succes în mandatul 2016-2020!”, a postat pe facebook Alin Trăşculescu. Fostul deputat a votat, de altfel, şi el la alegerile locale de duminică, la Penitenciarul Mandreşti fiind trimisă o urnă mobilă. Fostul deputat PDL Alin Trăşculescu a fost condamnat în luna martie 2016 de Curtea de Apel Bucureşti la trei ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, delapidare, uz de fals, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani. El a fost încarcerat la Penitenciarul Focşani, Trăşculescu păstrandu-şi domiciliul în municipiu. Noul primar de la Răstoaca, David Chiriţă, i-a răspuns fostului deputat, spunandu-i că îi dedică victoria. “Mulţumesc domnule Trăşculescu! Sunteţi omul care m-a adus în politică acum 4 ani şi vă sunt recunoscător pentru asta. Sunt alături de dumneavoastră sufleteşte şi vă dedic victoria”, a scris Chiriţă de la Răstoaca. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
CO-CO, acum 2872 zile, 22 ore, 8 minute, 42 secunde
Personajele de genul asta nici macar nu ar trebui amintite. Au facut o greseala incompatibila cu politica sau calitatea sa de politician. Ar trebui sa taca pentru ca si asta e o cauza a rezultatelor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.