Politică

Vranceanul care l-a făcut preşedinte pe Iohannis, mesaj dur pentru PNL

Iulia Crețu
6 iun 2016 4527 vizualizări
Vrânceanul Felix Tătaru consideră că PNL are la dispoziţie o ultimă “criză” din care să evolueze, în special după eşecul de la Bucureşti, dar şi după gafa candidatului de la Focşani

Felix Tătaru, consultantul din campaniile prezidenţiale pentru Klaus Iohannis şi Traian Băsescu, vrâncean la origine, a transmis un mesaj dur, cu subînţeles, pentru liberali. Printr-o postare pe facebook, făcută din străinătate, Felix Tătaru a scris că PNL are la dispoziţie o ultimă şansă spre reformare. “Crizele determină evoluţia. PNL, să nu ratezi această criză! Va fi ultima”, a scris Felix Tătaru. Strategul care conduce GMP Group ar fi fost în discuţii, în iarnă, şi cu liberalii de la Focşani, pentru a-l consulta pe Ionuţ Ştefan la Focşani, cei doi făcând cunoştinţă pe 24 ianuarie 2016, la Colegiul “Unirea”, când deputatul Florin Secară i l-a prezentat pe Ştefan. Ulterior însă, Felix Tătaru a anunţat oficial că nu se va implica în această campanie electorală. Ion Ştefan a primit însă sfaturi în această campanie de la colaboratori ai strategului, fraţii Bostan. Directorul GMP Group nu a fost în ţară la alegerile locale, el participând în perioada respectivă la New York la o întâlnire a International Advertising Association. Agenţia de publicitate a lui Felix Tătaru se ocupă pro bono de campania de comunicare pentru subscripţia publică a operei lui Brâncuşi, “Cuminţenia Pământului”.  Felix Tătaru l-a consiliat în trecut şi pe Alin Trăşculescu, în campaniile acestuia la Primăria Focşani, încheiate fără succes la urne. PNL a pierdut la Focşani, cu toate că, duminică noaptea, puţin după închiderea secţiilor de votare, într-un gest nechibzuit, candidatul Ion Ştefan a ieşit în faţa presei să îşi anunţe victoria în urma cifrelor unui sondaj comandat de PNL. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
pff, acum 2879 zile, 52 minute, 12 secunde
cum sa te increzi intr-un sondaj comandat chiar de tine? macar daca il comandau altii. Dar se stie ca ce comanzi aia primesti , deci a vrut gogosi si gogosi i s-au dat.
cetateanu', acum 2879 zile, 5 ore, 5 minute, 33 secunde
Daca a crezut e invingator de ce nu a cerut renumararea voturilor,macar la sectiile unde erau in organizatie mai multi penelisti,.Cate voturi nule sau inregistrat ? A cui erau acestea?
dixxy, acum 2879 zile, 13 ore, 43 minute, 15 secunde
Si cat a costat sondajul comandat de PNL?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.