Politică

Trei victime în urma unui accident la Ciorăşti

Dan Chiriac
15 mai 2016 1450 vizualizări
şoferul circula cu peste 100 km/h

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă în comuna Ciorăşti. Şoferul unui autoturism Renault, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un stâlp de beton. În urma impactului, şoferul, copilul său de 9 ani şi un alt pasager au fost răniţi grav. Cele trei victime au fost transportate la spital. Martorii accidentului susţin că şoferul avea viteză în momentul accidentului. Poliţişti au găsit acul kilometrajului la 100 km/h. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă. Poliţiştii au întocmit alte două dosare penale la regimul rutier. Astfel, poliţiştii focşăneni au depistat un tânăr de 28 ani, din comuna  Cârligele, care conducea un autoturism pe strada Cuza Voda din municipiul Focşani, deşi avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirata din data de 12.05.2016. Poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 39 ani, din comuna Erbiceşti, judeţul Iaşi, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. La momentul depistării în trafic conducătorul auto a prezentat poliţiştilor un permis de conducere fals. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.