Politică

Oprişan demonstrează că promisiunile lui pentru locuitorii din Popeşti sunt doar vorbe

Eduard Popescu
12 mai 2016 4656 vizualizări
Cu toate că în urmă cu un an spunea că PSD nu se va mai baza pe Nicolae Ciocănel la Primăria Popeşti, pentru neimplicare în urgenţele comunităţii, acum îl garantează pe afişele la locale

O vorbă preferată a liderului social democrat de Vrancea susţine că “numai boul este consecvent în politică”. Dacă s-ar fi ghidat după acest slogan, măcar ar fi demonstrat că are cuvânt! Însă, Marian Oprişan pare a fi dat uitării ce spunea localnicilor din Popeşti, sat Tercheşti, în urmă cu un an, când aceştia i se plângeau de faptul că primarul Nicolae Ciocănel nu a făcut nimic în sat. “În 2016, PSD nu se va mai prezenta la alegeri cu actualul primar”, spunea anul trecut Marian Oprişan, pe facebook. Între timp însă, şeful PSD l-a reevaluat pe Ciocănel, cu care s-a pozat zâmbitor pe afişele pentru alegerile locale de pe 5 iunie, garantându-l ca fiind un bun gospodar. “Fapte, nu vorbe!” este, din nou, sloganul de campanie pentru PSD. Cântărind strict chestiunile în cazul localităţii Popeşti, Oprişan demonstrează că ar fi fost mai potrivit sloganul “Vorbe, nu fapte”. Şeful PSD Vrancea afirma, pe contul său de facebook, că Ciocănel nu este foarte implicat în treburile comunei Popeşti, drept pentru care nu va mai fi candidatul partidului la un nou mandat, la alegerile de pe 5 iunie 2016. “Ai fost vreodată domnule Oprişan prin comună de 14 ani să vezi ce condiţii avem, bem apă tulbure din fântână, drum de piatră numai găuri, trei fântâni în sat, din care numai una funcţionează. S-a desfiinţat şcoala din Tercheşti, merg copiii cu microbuzul de Popeşti. Cel care cară oameni la Focşani îi bagă pe copii în microbuz ca sardinele în cutie. Şi la alea le mai lasă loc în cutie. Vreţi să vă mai votăm? Buzunarul vostru e gras, dar al nostru cum e, că aţi desfiinţat toate fabricile din Focşani să nu avem unde să mai lucrăm. Ruşine, ruşine să vă fie! Poate facem şi noi un reportaj la Tercheştiul nostru, să aducem o televiziune, că nu se mai poate, să vadă ţara. PSD la putere, ce harnici sunt, bagă bani în buzunarul lor”, i-a spus atunci o femeie lui Oprişan. Baronul l-a servit cu o palmă pe Ciocănel. “Primarul de la Popeşti nu se bucură, din păcate, de simpatia cetăţenilor, pentru că nu este prea implicat în problemele comunităţii. La alimentarea cu apă lucrăm serios şi anul viitor o vom finaliza”, promitea atunci Oprişan. Termenul de finalizare la alimentarea cu apă a fost primăvara acestui an. După cum se poate anticipa, la Popeşti nu s-au finalizat lucrările nici acum, dovadă fiind pozele cu apă tulbure puse de localnici pe facebook. (Eduard POPESCU)

Cine sunt candidaţii pentru Primăria Popeşti

Pentru alegerile de pe 5 iunie, la funcţia de primar în comuna Popeşti, ţintesc următorii, în ordinea candidaturilor validate la Biroul Electoral din localitate: PNL – Mirică Căldărescu; PMP – Viorel Militaru; candidat independent – Marian Ciocaru; ALDE – Diana Bratosin; UNPR – Victor Constantinescu şi PSD – Nicolae Ciocănel.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
tandara, acum 2861 zile, 5 ore, 10 minute, 10 secunde
Mai bine un betiv decat unul care nu face nimic. Omul din betie se trezeste, din prostie niciodata!
brb, acum 2876 zile, 2 ore, 21 minute, 37 secunde
de ce vb in numele altuia . hai sictir ***********
Tandara, acum 2876 zile, 3 ore, 10 minute, 52 secunde
E bun pentru Popesti bețivul de caldarescu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.