Politică

Mihail Copaci şi-a petrecut ziua de naştere în arest

Ziarul de Vrancea
4 mai 2016 2368 vizualizări

Mihail Copaci, judecat în stare de arest preventiv pentru luare de mită, nu a avut câştig de cauză nici miercuri la Curtea de Apel Galaţi. Decizia luată de Tribunalul Brăila pe 27 aprilie a fost contestată de fostul şef al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vrancea la instanţa superioară. Curtea de Apel Galaţi a respins însă contestaţia. “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Copaci Mihail împotriva încheierii din data de 27.04.2016 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Brăila în dosarul nr. 735/91/2016/a1.2. (...) Definitivă”, se arată în decizia de miercuri a judecătorilor gălăţeni. Copaci se află în arest de la finalul lunii februarie, după ce procurorii DNA l-au prins în flagrant ca urmare a faptului că a primit un plic cu suma de 1000 euro de la fostul manager al Spitalului municipal Adjud, Florin Pădurariu. Conform unor apropiaţi, pe 3 mari a fost şi ziua de naştere a fostului preşedinte al CAS Vrancea, care a împlinit 54 de ani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
relu, acum 2905 zile, 10 ore, 27 minute, 43 secunde
As fi foarte curios daca omul care mergeati in delta astazi prefect o sa trimeata la tine o coada de peste ca erati nedespartiti rusine sa va fie.
vica, acum 2905 zile, 13 ore, 27 minute, 36 secunde
Ai timp să meditezi la toate ilegalitatile facute de tine si draga ta sotie judecatoare. Citi oameni au plins ptr. nedreptatea facuta de ea .Sa sufere si copii vostri cum au suferit copii celor citeste integral
nicky, acum 2906 zile, 10 ore, 59 minute, 26 secunde
ce ar fi sa-l puna pe Oprisan coleg de celula cu el? care pe care ar.....
Matrix, acum 2906 zile, 16 ore, 38 minute, 51 secunde
SUPERB! Atat pot sa spun! Din partea mea, poate si putrezi in inchisoare, alaturi de toti hotii care au sfasiat tara asta! Sa iti fie rusine, domnule Copaci! RUSINE!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.