Politică

Pe cine va angaja Sorin Hornea în Cancelaria Prefectului!

Ziarul de Vrancea
18 apr 2016 3436 vizualizări

Prefectul Sorin Hornea îşi definitivează în această perioadă echipa cu care va lucra pe perioada în care va sta în funcţia de reprezentant al Guvernului în Vrancea. Acesta i-a propus lui Romeo Paul Postelnicu să ocupe funcţia de director de cancelarie, datorită bogatei sale experienţe în domeniul administrativ. Deocamdată, discuţiile nu s-au concretizat într-un răspuns, pentru că Romeo Paul Postelnicu este decanul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Petre Andrei” Iaşi şi trebuie să îşi clarifice situaţia la locul de muncă. “Deocamdată nu am luat o decizie, pentru că trebuie să discut cu conducerea universităţii”, ne-a declarat Romeo Paul Postelnicu. Acesta a ocupat de-a lungul funcţii ca secretar al Prefecturii Vrancea, prefect al judeţului, secretar general al judeţului, secretar de stat, preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, dar director de cancelarie în perioada în care Sorin Hornea a mai fost prefect, din octombrie 2011 până în aprilie 2012. Prefectul Sorin Hornea a decis însă care sunt celelalte persoane cu care va colabora. Este vorba de Tiberiu Condrea, cel care va fi responsabil de comunicare, poziţie pe care a deţinut-o şi pe perioada în care au fost prefecţi Octavian Vieru şi Cătălin Kanty Popescu. Acestuia i s-a alăturat jurnalistul Gabriel Micu, de la publicaţia online Milcovul. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Adriana , acum 2922 zile, 20 ore, 35 minute, 47 secunde
O alegere mai buna nici ca se putea. Domnul Postelnicu este un profesionist desavarsit, un diplomat cum rar intalnesti si un OM exceptional.
profesore, acum 2922 zile, 15 ore, 44 minute, 29 secunde
un profesionist intr-adevar, doar ca un profesionist inghetat in timp ... este in urma cu tot ce inseamna reglementari noi in materie administrativa... prefectura si ce presupune activitatea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.