Politică

Sorin Hornea a fost învestit în funcţia de prefect

Mihai Boicu
2 apr 2016 2031 vizualizări
fostul prefect şi fostul subprefect au demisionat miercuri din funcţii

Sorin Hornea a fost învestit joi prefect al judeţului, funcţie în care a revenit după o pauză de patru ani. Instalarea oficială a fost făcută de Constantin Mihart, director general Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din Ministerul Afacerilor Interne.  La festivitate au venit directori de instituţii, dar şi activul PNL, în frunte cu Cătălin Toma, preşedintele PNL Vrancea, Ionuţ Ştefan, candidatul partidului la funcţia de primar al Focşaniului, dar şi câţiva primari din teritoriu. Aceştia au cam stricat discursul prefectului, care a vorbit de independenţa funcţiei. ”Vă mulţumesc mult pentru încrederea acordată. După cum ştiţi, am mai îndeplinit funcţia de subprefect şi al prefectului al judeţului Vrancea consider că îmi cunosc foarte bine atribuţiile şi revin în funcţie cu dorinţa de a reda demnitatea şi independenţa funcţiei la nivelul judeţului Vrancea”, a declarat Sorin Hornea. Deocamdată, acesta nu este secondat de nimeni în funcţie. Fostul prefect Nicuşor Halici şi fostul subprefect Cristi Misăilă au demisionat miercuri din funcţii, înainte să fie schimbaţi din funcţie de Guvernul Cioloş. Sorin Hornea a mai fost subprefect din 2009 până în 2011, iar apoi prefect până în aprilie 2012. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Nicusor, acum 2927 zile, 2 ore, 15 minute, 37 secunde
Hornea =TRADATOR SI LAS! La precedantele alegeri nu a avut barbatia la el si a lasat partidul fara candidat la CJ pe ultima suta de metri! Si acum e prefect!!!???? Il vad in poza si pe traseistul Nicu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.