Politică

Peste 350 de homoceni au fost prezenţi la lansarea candidatului PNL

Gabriel Sava
12 apr 2016 2616 vizualizări
Cătălin Toma le-a recomandat homocenilor să-l sprijine pe Vasile Petrea

Penelişii vrânceni au mers cu aproape întreaga echipă la Homocea, în cursul zilei de duminică, pentru a valida candidatura lui Vasile Petrea, cel care, în 2012, a fost principalul contracandidat al actualului primar, Neculai Ionescu. PNL Vrancea s-a despărţit oficial de Ionescu pe 31 martie, când acesta nu a mai primit votul de încredere din partea foştilor colegi şi din cauza unor probleme de natură penală pe care le are în ultimii ani. De altfel, săptămâna trecută, conducerea UNPR Vrancea a anunţat că îl susţine pe Ionescu pentru a candida la Homocea. “Cei care şi-au asumat conducerea comunităţii şi-au consumat toată energia şi s-au preocupat de conflict, de procese, interesele cetăţenilor rămânând pe planul doi. Poate dacă s-ar fi lucrat în respectul legii iar cel care pierde să accepte că nu mai este dorit, lucrurile ar fi fost altfel”, a declarat Liviu Bostan, consilier judeţean şi prim vicepreşedintele PNL Vrancea, cu referire la primarul Ionescu. Legat de obiectivele sale de viitor, Vasile Petrea a precizat că priorităţile sale sunt educaţia, sănătatea şi infrastructura. “Am fost mereu alături de oameni şi sunt convins că împreună se pot face lucruri bune şi frumoase pentru această comunitate”, a concluzionat Vasile Petrea, în cadrul unei asistenţe de peste 350 de homoceni prezenţi la întâlnirea care a avut loc într-un cadru privat. Liberalii homoceni au acuzat de altfel piedicile pe care le-au avut în găsirea unei locaţii, după ce primarul Ionescu ar fi refuzat să le pună la dispoziţie, contracost desigur, locaţia căminului cultural din localitate. O poziţie extrem de acidă a avut la întâlnirea de duminică şi fostul primar al localităţii, Mircea Spînu, care l-a acuzat pe edilul Ionescu că a transformat comuna într-o comunitate scindată, condusă în mod dictatorial şi strict pe baza unor interese materiale. Alături de Cătălin Toma au mers duminică la Homocea şi Doina Vraciu, care este preşedinta organizaţiei de femei a PNL, Ciprian Alexandru Epure, de la TNL Vrancea, Ionel Partene şi Florin Nedelcu. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
PNL VRANCEA, acum 2925 zile, 15 ore, 58 minute, 18 secunde
Tot Ionescu caștiga alegerile, In acest moment este cel mai bun primar pe care Homocea la avut in ultimi 20 de ani!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.