Politică

UNPR a “transferat” doi primari de la PNL şi PSD

Iulia Crețu
9 apr 2016 2823 vizualizări
UNPR Vrancea a continuat prezentările de candidaţi

După ce săptămana trecută, preşedintele filialei Vrancea a partidului, deputatul Neagu Murgu, a declarat că aşteaptă în UNPR politicieni care nu se mai regăsesc în viziunele partidelor cu care au defilat ani la randul, ieri au fost “lansaţi” pentru locale doi edili PSD şi PNL intraţi în dizgraţie. Este vorba despre Vasile Dima, primarul în funcţie de la Răstoaca, pe care PSD nu ar mai miza la alegerile locale de pe 5 iunie. De asemenea, la UNPR s-a mutat şi primarul de la Homocea, Neculai Ionescu, fost liberal cu state vechi, dar care are probleme serioase în justiţie. Tocmai din acest motiv, PNL Vrancea a anunţat că nu-l mai poate gira pe Ionescu la un nou mandat în fruntea comunei din nordul judeţului, după cum a precizat preşedintele PNL Vrancea, Cătălin Toma. Cu toate acestea, Ionescu a găsit o uşă deschisă la UNPR. Tot ieri a mai fost prezentat şi candidatul UNPR la Goleşti, Constantin Tudorache, actual consilier local, întreprinzător. La Campuri, pe 5 iunie va candida Marian Stoica, fost poliţist, actual consilier local, ales pe listele PP-DD în 2014. La Gologanu va candida Nicolae Rotaru, întreprinzător, la Panciu medicul veterinar Ionel Manea, iar la Tătăranu, UNPR vrea să ia primăria cu Traian Năstase, tot medic veterinar de profesie. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
ca, acum 2931 zile, 6 ore, 40 minute, 52 secunde
marele politician bacu nu candideaza la nici o primarie ? e usor sa te ascunzi pe lista , dar cred ca tata Murgu o sa ii dea un loc neeligibil .
vrinceanu, acum 2933 zile, 6 ore, 30 minute, 23 secunde
In maniera aceasta cred ca in urmatorii ani candidatii si alesii nostri, la nivel central si local, vor fi numai puscariabili si puscariasi !!! Vai de tara si de noi !!
Gologanean, acum 2933 zile, 6 ore, 44 minute, 29 secunde
Pentru nu stie cine este Nicolae Rotaru intrati pe adresa de mai jos http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/36499-pedeapsa-neschimbata-pentru-politistii-rotaru-si-milea.html
, acum 2933 zile, 8 ore, 56 secunde
PNL a pirdut un om de valoare, UNPR o sa câștige cu Ionescu la Homocea, deoarece Homoceni nu se vor lăsa păcăliți de candidatul pe care PNL îl susține, un individ fără pic de scrupule și cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.