Politică

"Partidul care mi-a fost drag nu m-a mai vrut"

Mihai Boicu
3 apr 2016 2337 vizualizări
Rocadă la Năneşti: PSD şi PNL şi-au schimbat între ei candidaţii

O situaţie politică interesantă este în comuna Năneşti, unde PSD a luat candidatul anunţat de PNL pentru alegerile locale. PNL a replicat şi l-a convins pe actualul primar PSD, Neagu Stoica să reprezinte partidul în competiţia pentru funcţia de primar.Neagu Stoica este primar din anul 1996, când a fost ales din partea fostului Partid Democrat Agrar din România. În 1998 a trecut la PSD, partid în care a rămas până acum. Omul PNL la Năneşti a fost Nuţi Balica,  viceprimar al comunei, care deja fusese anunţată de liberali ca fiind candidat la alegerile din 5 iunie. În urmă cu puţin timp, candidatul PNL a fost convins să treacă la PSD, se pare în urma unui sondaj în care ar fi ieşit ieşit cu un rezultat bun. Rămaşi fără oameni, liberalii s-au orientat imediat către primarul comunei, cu care au ajuns la o înţelegere.“Am decis să candidez din partea PNL la funcţia de primar al comunei Năneşti pentru a duce mai departe proiectele pe care le am în gând şi pentru că partidul care mi-a fost drag nu m-a mai vrut. PNL mi-a făcut această ofertă şi am acceptat-o pentru că toţi consilierii, toţi prietenii m-au sfătuit să nu mă las şi să merg mai departe pentru că am făcut lucruri bune pentru comună. Sunt foarte nemulţumit şi foarte dezamăgit de modul în care PSD a renunţat la mine. Domnul Marian Oprişan s-a descotorosit de mine, fără să-mi spună care sunt motivele, cu toate că am câştigat toate alegerile care au avut loc în comună”,ne-a declarat primarul Neagu Stoica.Acesta spune că la discuţiile pe care  Marian Oprişan le-a avut cu primarii pe tema alegerilor i s-a reproşat doar faptul că rezultatele de la alegerile din 2012 puteau fi mai bune.(M. B.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
titi, acum 2943 zile, 10 ore, 44 minute, 21 secunde
usl traieste, javrele doar schimba palaria...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.