Politică

”Este timpul să vegheze şi alţii împreună cu PSD sau numai UNPR”

Iulia Crețu
1 apr 2016 555 vizualizări
”Vreau să termin cu hoţii, bandiţii şi penalii de la noi din Primărie”, şi-a propus unul dintre cei 12 candidaţi UNPR lansaţi ieri u uneperiştii merg pe politica “uşilor deschise” în atragerea politicienilor din alte partide, care nu se vor mai regăsi în viziunile şefilor

UNPR Vrancea şi-a prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, încă 12 candidaţi la funcţia de primar în tot atâtea localităţi din judeţ. La Odobeşti, partidul se bazează pe Viorel Miştoiu, pensionar MAI, care este în prezent consilier local din partea PP-DD. La Primăria Câmpineanca, va candida din partea UNPR Marin Toader, care are un magazin în comună, în timp ce la Fitioneşti partidul va fi reprezentat de Viorel Banciu, care activează în domeniul silvic. “Acolo veghează numai PSD. Este timpul să vegheze şi alţii împreună cu PSD sau numai UNPR”, a spus deputatul Neagu Murgu, preşedintele UNPR Vrancea. Banciu a fost consilier local PDL până în 2012. La Primăria Garoafa, UNPR l-a nominalizat pe Sandu Olaru, “mic fermier”, după cum s-a autocaracterizat, în timp ce la Mera, formaţiunea politică se bazează pe întreprinzătorul NeculaiCristescu. “Vreau să termin cu hoţii, bandiţii şi penalii de la noi din Primărie”, a spusa cesta, cu referireclară la problemele cu legea pe care actualul edil, Ion Sticlaru, şi funcţionari din primărie le au în instanţă.

Două femei în lupta electorală din fiefuri PSD

UNPR Vrancea şi-a propus să respecteponderea de 30% din funcţiipe care să fie desemnatefemei, astfel încât, la Primăria Nistoreşti, partidul se bazează peVasilicaBataragă, de 38 de ani, manager şipartenerulunuispital din Turcia. La SloboziaBraduluiva candida Iulian Dumitru, întreprinzător, consilier local APV. UNPR speră ca acesta să adunecâtmaimultevoturi din partea sătenilor, mai ales că estepenticostal. La Tănăsoaia, UNPRvrea să-l schimbepeprimarul social democrat Romeo Vulpe cu unfostangajat MAI, Costică Panaite. “Eu am două obiective, să ajut la cunoaşterea UNPR în comună şi să schimbprimarul, care are un stil dictatorial”, a spusacesta. O luptă grea la alegerile locale de pe 5 iunie îl aşteaptă şipecandidatul de la Ţifeşti, ViorelDragomir. “Postolache (n.r. Gabriel, edilul) a fostdintotdeaunaputernicdar nu există «nu se poate»”, a spusDragomir. UNPR l-a propuscandidat la VizanteaLivezipeAurelProca, acestafiindconsilier local pentru PP-DD. La Boloteştiestetrimisă “în luptă” o asistentă medicală, Monica Grigore. La Ciorăşti, candidatul UNPR va fi Gică Oancea. “Candidez împotrivaunui om care a făcut în comună, acum îl laud. Eu am de gând să mergpereducereaextraordinar de mult a taxelorpe care primarul le-a crescut”, a spuscandidatul UNPR. Preşedintele UNPR Vrancea a punctat şistrategiapartiduluisprecâtmaimulţimembri. “Suntemdeschişi să primim alăturioameni din toatepartidele care au experienţă. Niciodată nu putemspune că ceitineri învingdacă nu au alături un îndrumător”, a spusNeaguMurgu. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.