Politică

Şefa de la Administraţie Publică Locală din Primărie face schimb de ANL

Iulia Crețu
29 mar 2016 2766 vizualizări
"Aneliştii" fac schimb de case între ei. Potrivit unui proiect de hotărâre aflat la mapa aleşilor locali, şase familii au cerut să-şi schimbe locuinţele pentru tineri în care stau cu chirie.

Între aceştia se numără şi Cristina Dăscălescu, şefa de la Serviciul Administraţie Publică Locală, care dă o garsonieră mai mare pe Strada Ulmului pentru una mai mică ocupată de Bernard Adrian Dogaru. Schimb de garsoniere fac şi Laura Cincă cu Aurel Dumitrescu, dar şi Tudorel Panaite cu Diana Tăicuţu, director la Liceul de Arte din Focşani. De asemenea, CL Focşani va discuta şi despre vânzarea garsonierei ANL din blocul din Aleea Parc către familia Genys şi Elena Gheorghiu. Suma pentru care aceştia devin din chiriaşi proprietari este de 77.452,13 lei, potrivit unui document de la mapa CL. La şedinţa de joi se va aproba lista cu persoanele cărora li se repartizează locuinţe sociale, dar şi lista de priorităţi pentru o locuinţă ANL pe acest an. Legislativul local va vota şi pentru vânzarea a două apartamente din Blocul Turn din Sud, acolo unde au sentinţe definitive familiile Virgiliu Grama, pentru 49.594 lei, şi Dandinuţa Totolici, pentru 37.000 lei.  (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.