Politică

Consiliul Judeţean votează modificări pe traseele de transport public din judeţ

Mihai Boicu
28 mar 2016 1772 vizualizări
Pe ordinea de zi se află şi alte proiecte de hotărare

Consiliul Judeţean votează la şedinţa de astăzi mai multe propuneri de modificări pe traseele de transport public de persoane din judeţ. Este vorba de propuneri de prelungire a traseelor existente, introducerea de noi trasee, modificarea numărului de curse, a graficului de circulaţie, introducerea şi eliminarea de staţii. Şapte dintre solicitări vin de la firma Marexval Trans SRL, care vrea reducerea timpului de circulaţie pe traseele dintre Focşani şi Greşu, Focşani – Odobeşti – Păuleşti, Focşani – Şoseaua Vrancei – Tulnici, Focşani – Odobeşti – Tulnici, Focşani – Şoseaua Vrancei – Coza, Focşani – Şoseaua Vrancei – Negrileşti şi introducerea unei noi curse pe traseul Focşani – Şoseaua Vrancei – Nereju. Pe acelaşi traseu solicită introducerea unei noi curse firma Madytrans SRL. Modificări de traseu şi a graficului de circulaţie cer şi firmele Trans Crinişor SRL pe traseul Focşani – Slobozia Bradului – Dispensar medical – Coroteni, Megatrans SRL pe traseul Focşani – Urecheşti, Podgoria Coteşti SRL pe traseul Focşani – Adjud şi Interobert Expres SRL pe traseul Focşani – Şoseaua Vrancei – Tulnici – Lepşa Mănăstire.

Ce se mai votează azi

Pe ordinea de zi a şedinţei de azi se află şi alte proiecte de hotărari. Comunele Poiana Cristei şi Spulber vor primi două autoturisme de la Consiliul Judeţean. Statuia Victoriei de la Tişiţa, aflată în administrarea oraşului Mărăşeşti, va fi preluată de Consiliul Judeţean pentru a fi reparată. Monumentul se află într-o stare avansată de degradare, situaţie pe care ne-au semnalat-o şi cititorii noştri. De asemenea, se va aproba un act adiţional la Acordul de parteneriat între CJ, Consiliul Local Fitioneşti şi Asociaţia “Strop de Speranţă”. Vechiul pod de la Dumitreşti peste raul Ramnicu Sărat va fi trecut în domeniul privat al judeţului, pentru a putea fi demolat. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
IULI, acum 2921 zile, 13 ore, 52 minute, 28 secunde
O sugestie, va rog! Microbuzul de pe traseul Focsani - Suraia (tur - retur) n-ar putea avea o statie si pe strada Comisia Centrala? Sunt multe sectii spitalicesti pe aceasta strada si nici taxiuri citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.