Politică

UNPR la prezentarea candidaţilor: “suntem înghesuiţi într-un colţ”

Iulia Crețu
25 mar 2016 2470 vizualizări
UNPR Vrancea a continuat, săptămana aceasta, să îşi prezinte candidaţii cu care speră să caştige la alegerile locale de pe 5 iunie.

În ciuda “atacurilor” date de PSD la Bucureşti, asupra parlamentarilor UNPR, dar şi ale justiţiei asupra liderilor cu probleme de integritate de la Bucureşti, formaţiunea vranceană şi-a anunţat ieri candidaţii pentru funcţia de edil la Adjud şi cinci comune. Astfel, la Bordeşti, UNPR va merge pe mana unei femei, inginer Mihaela Grigoriu, care a mai candidat în 2012 din partea PP-DD, în timp ce la Broşteni la funcţia de primar se luptă Gianina Melu, care activează în domeniul asigurărilor şi care a fost pe lista de consilieri judeţeni ai PP-DD la alegerile precedente. La Suraia, UNPR va candida cu Ioniţă Avram, fost reprezentant al PNL Diaspora, reprezentant al Regiunii Lazio din Italia. La Popeşti, uneperiştii încearcă să scoată comuna din Evul Mediu primitiv cu un om născut acolo, pensionar de la Petrom, Victor Constantinescu. La Sihlea, UNPR a transferat un candidat anunţat iniţial de PMP, înainte de retragerea lui Costică Stelescu de la carma formaţiunii, Stan Modreanu, pensionar MAI. Pe 5 iunie, UNPR va candida pentru funcţia de primar la Adjud cu profesorul de educaţie fizică Cătălin Pionescu, director adjunct al Liceului “Emil Botta” din municipiul de pe Trotuş. Liderii partidului au comentat şi recentele evenimente cu iz de corupţie de la DNA Bucureşti, unde a ajuns şi Neculai Onţanu. “Cu toate impedimentele petrecute în ţară şi în structura centrală, UNPR îşi continuă activitatea”, a spus Neagu Murgu, şeful UNPR Vrancea. “Partidul este într-un moment de răscruce, suntem presaţi, înghesuiţi într-un colţ, dar vom merge mai departe”, a spus şi Marius Iorga, viceprimarul municipiului Focşani. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
cicerone, acum 2911 zile, 19 ore, 57 minute, 51 secunde
Despre ce copii, despre ce viitor vorbeste "intelectuala" propusa de UNPR ? In afara de asigurari mai practica si o alta meserie , aceea de a se "distra" cu barbati mai in varsta, citeste integral
elena v., acum 2909 zile, 5 ore, 9 minute, 41 secunde
Bravo cicerone! Frumos scris ! te referi la Melu Geanina "intelectuala" UNPR, care candideaza la Brosteni ! Adevarat candidat pe cinste ! Reputatie EXECELENTA !
cicerone, acum 2911 zile, 20 ore, 8 minute, 7 secunde
Despre ce copii, despre ce viitor vorbeste "intelectuala" propusa de UNPR ? In afara de asigurari mai practica si o alta meserie , aceea de a se "distra" cu barbati mai in varsta, citeste integral
mirel, acum 2920 zile, 17 ore, 22 minute, 22 secunde
Cum pot adjudenii sa se lase manipulati de o sleahta de papagali care se cred oameni politici si care pretind ca stiu pe ce lume traiesc ... Pionescule n-ai simtul ridicolului!
liviu, acum 2924 zile, 3 ore, 13 minute, 6 secunde
a ,da amanta lui Laxar .......
corcozel, acum 2925 zile, 3 ore, 10 minute, 53 secunde
Stupoare totusi,cei de la UNPR (PP-DD) mai nou isi imping amantele sa candideze dupa ce le-a folosit bine le imping in fata gen Brosteni
ppdd, acum 2925 zile, 3 ore, 28 minute, 37 secunde
Acest partid este alcatuit din umbrele PP-DD care dupa alegerile din 2012 , au fortat demisii . UNPR cu acesri oameni se v-a desfiinta dupa alegeri mai repede decat PP-DD.
ani, acum 2925 zile, 6 ore, 23 minute, 21 secunde
@ danb. Nu mor caii cand vor cainii !!!! Parerea ta este neimportanta. Mult succes candidatilor, avem nevoie de oameni noi !!!!
danb, acum 2925 zile, 8 ore, 45 minute
Se pare ca este primul si ultimul ciclu de alegeri la care participa acest partid.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.