Politică

Liviu Oloeriu, primul şi ultimul preşedinte de CL din mandat

Iulia Crețu
28 feb 2016 2104 vizualizări
Consiliul Local Focşani şi-a desemnat, în cadrul şedinţei ordinare care a avut loc săptămâna trecută, şi ultimul preşedinte de şedinţă din acest mandat.

Consilierii PSD l-au ales pe Liviu Oloeriu să conducă ostilităţile în ultimele trei luni din mandatul consilierilor locali, în perioada martie-mai. De altfel, acesta şi-a preluat funcţia puţin mai devreme, Oloeriu fiind la butoane şi la întâlnirea din februarie, asta pentru că alesul desemnat să fie preşedinte de şedinţă, Cătălin Vrabie, a lipsit de la vot. Nimereala face ca acest mandat al aleşilor, care a început în vara lui 2012, să fi început tot cu o preşedinţie a şefului PSD Focşani. Nominalizarea pentru Oloeriu a fost anunţată în plen de social democratul Radu Niţu. Alegerile locale pentru desemnarea primarilor, aleşilor locali şi ai celor judeţeni au loc pe 5 iunie, desfăşurându-se într-un singur tur de scrutin. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
focsaneanu, acum 2950 zile, 12 ore, 51 minute, 7 secunde
Cu ce s-au ales focsanenii in urma vizitei dlui L.O si a celorlalti consilieri in Liban??? Asta doar asa ca sa vedem si noi pe ce se cheltuiesc banii cetatenilor!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.