Politică

Liberalii sunt şocaţi de „aromele” electorale ale bugetului lui Oprişan

Iulia Crețu
11 feb 2016 1390 vizualizări
PNL Vrancea susţine, printr-un comunicat de presă, că Marian Oprişan şi-a făcut bugetul pentru anul electoral "după cum au vrut muşchii lui" şi au votat consilierii PSD-UNPR-ALDE.

Liberalii spun că banii de investiţii sunt mai puţini, însă administraţia judeţeană PSD nu a uitat să pună sume importante în dreptul festivalurilor şi parangheliilor, 4,7 milioane lei. „Celebrul Festival al lui Bachus, care înghiţea 700 mii lei s-a menţinut în topul cheltuielilor, cu un plus de 500 mii lei alocaţi concursului internaţional de vinuri unde Consiliul Judeţean este partener. Alte proiecte măreţe gândite de Oprişan Marian ar fi «Arome regionale» şi «Sesiunea plenară de primăvară a Reţelei Europene a Tinerilor», care înghit de la buget 150 mii lei, respectiv 250 mii lei. Aşa se vede viitorul judeţului din punctul de vedere al preşedintelui PSD Vrancea, unul plin de petreceri, depuneri de coroane (30.000 lei), editare şi diseminare de materiale promoţionale (peste 125.000 lei)”, spun liberalii. Aceştia îi atrag atenţia baronului că în 2015 trebuia să finalizeze proiectul legat de managamentul deşeurilor şi că înregistrează mari întârzieri. “Deoarece această investiţie nu a fost finalizată la timp, toţi cetăţenii judeţului plătesc mult mai mult pentru serviciul de salubritate, societăţile din domeniu fiind nevoite să transporte gunoiul menajer în judeţele vecine”, se mai arată în comunicat. La fel se întâmplă şi cu proiectul Salvamont. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.