Politică

Noul an nu l-a readus, deocamdată, pe Bacinschi la birou

Iulia Crețu
8 ian 2016 2004 vizualizări
Treburile din Primăria Focşani sunt în continuare pe mâinile viceprimarilor Gabriel Necula şi Marius Iorga, cei care au, de altfel, şi atribuţiile de edil de la Decebal Bacinschi, predate la finele lui 2014.

Primarul Decebal Bacinschi nu a revenit la birou, nici acum, asta după ce la finele lui 2015 a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord, la Spitalul Fundeni în Capitală. Cu toate că iniţial se discuta despre revenirea sa la muncă în ultimele zile ale anului trecut, acest lucru nu s-a întâmplat. Nici la revenirea funcţionarilor la muncă, pe 4 ianuarie, Bacinschi nu şi-a deschis biroul, acesta fiind în concediu. Surse apropiate spun că edilul s-ar afla în Elveția, la fiica lui. Se pare că edilul ar urma să revină în fruntea administraţiei locale de săptămâna viitoare. În schimb, şi-a preluat sarcinile de serviciu secretarul municipiului, Eduard Corhană. Acesta a avut, la rândul lui, probleme de sănătate la finalul lui 2015, fiind suspect de hepatită şi internat la Institutul “Matei Balş“ din Bucureşti, după ce o serie de analize făcute la Focşani nu ar fi ieşit în regulă. De altfel, finalul lui 2015 a fost extrem agitat pentru Corhană, care a fost luat cu duba de jandarmi şi plimbat într-o vizită de declaraţii la DNA Galaţi, într-un dosar în care sunt şi funcţionari ai Prefecturii Vrancea şi care vizează retrocedări de păduri. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
om, acum 3023 zile, 21 ore, 54 minute, 4 secunde
Vai de capul vostru.. A ajuns o ******** de om sa conduca Focsaniul??? Pai ala este numai dupa castig....el face contracte numai cu prietenii lui , ca sa-si poate incasa comisioanele...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.