Politică

Primăria Panciu se mută în casă nouă

Ziarul de Vrancea
15 dec 2015 1725 vizualizări
În primăvara anului viitor, Primăria Oraşului Panciu se va muta în ceea ce a fost botezat "Palatul Administrativ" de pe strada Titu Maiorescu nr. 15.

În această perioadă, clădirea beneficiază de lucrări de modernizare datorită proiectului „Refacere şi modernizare sediu Primărie Oraş Panciu“. Investiţia este finanţată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi a Administraţiei Publice, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. "Clădirea Palatului Administrativ se află în plin proces de modernizare. Interiorul a fost recompartimentat şi reamenajat. La parter vor funcţiona spaţiile publice ale departamentelor din Primărie, iar la etajul I - birourile aferente conducerii Primăriei şi activităţilor desfăşurate de Consiliul Local. Scările care asigură accesul către etaj sunt placate cu marmură. Pardoselile, stoleria, finisajele interioare şi exterioare sunt de foarte bună calitate şi vor conferi un aspect agreabil şi modern întregului ansamblu arhitectural. Clădirea va beneficia, de asemenea, şi de instalaţii sanitare, electrice şi termice noi. Curtea interioară va fi pavelată, vor fi amenajate locuri de parcare, spaţii verzi şi va fi montat mobilier urban. Lucrările de la Palatul Administrativ se vor finaliza în primăvara 2016“, a transmis într-un comunicat de presă primarul localităţii Panciu, Iulian Nica. În perioada 2011-2012, Palatul Administrativ a fost consolidat şi reabilitat seismic datorită implementării a două proiecte incluse în Programul de diminuare a riscurilor în cazul producerii calamităţilor naturale şi pregătire pentru situaţii de urgenţă - Componenta B: Reducerea riscului seismic, finanţat de Banca Mondială. Valoarea totală a investiţiei a fost de 3,4 milioane de lei, din care 2,8 milioane au reprezentat fonduri de la Banca Mondială, restul fiind cofinanţarea din bugetul local. (Dana LEPĂDATU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.