Politică

Consiliul Local Focşani se întruneşte azi în şedinţă

Mihai Boicu
9 dec 2015 1413 vizualizări
Consilierii locali focşăneni au fost convocaţi în şedinţă ordinară, pentru a discuta şi aproba 27 de proiecte de hotărâri.

Unul dintre proiecte are ca obiect aprobarea alocării sumei de 88.150 lei pentru manifestările care vor avea loc la Focşani, cu ocazia zilei de 24 ianuarie. Două proiecte se referă la finalizarea contractelor de finanţare pentru investiţiile finanţate prin Programul Operaţional Regional în cartierul Sud. Un alt proiect important este cel privind cuantumul taxelor şi impozitelor de anul viitor, precum şi amenzile aplicabile în 2016. Primarul Decebal Bacinschi ar putea fi împuternicit la şedinţă să semneze contractul prin care va ceda o suprafaţă de 29.000 mp către Agenţia Naţională de Locuinţe. Cel mai probabil însă, primarul Decebal Bacinchi nu va fi prezent la şedinţa de joi şi probabil nu va reveni la serviciu foarte curând, fiind în perioada de convalescenţă, după ce a suferit o intervenţie pe cord. (M. B.)

Ordinea de zi poate fi consultata AICI


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
tiru, acum 3032 zile, 1 ora, 22 minute, 39 secunde
hai sa mai vindeti niste terenuri acolitilor psd. Va multumim ca existati hotilor de necula si vrabie. Poate ajungeti primar si furati si mai mult pentru ai multumi pe constructorii de blocuri care citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.