Politică

Consilierilor focşăneni li s-a făcut de ducă: în 2016 pleacă în Liban

Iulia Crețu
4 dec 2015 1692 vizualizări
Săptămana viitoare, pe 10 decembrie, de la ora 16.00, cei 21 de aleşi municipali sunt convocaţi în ultima şedinţă ordinară din acest an, cu 27 de proiecte la mapă.

Consilierii votează la final de an bani pentru organizarea festivităţilor de 24 ianuarie, din 2016, cand se celebrează Ziua Unirii Principatelor Romane. Pentru manifestări se alocă 88.150 lei. Aleşii vor ca la început de an 2016 să dea o fugă şi prin ţările calde, în Liban, acolo unde în perioada 6-9 februarie se va discuta despre continuarea relaţiilor de cooperare cu oraşul Zahle. În decembrie se mai votează şi o rectificare bugetară şi se închide contractul de amenajare a spaţiilor verzi în zona de Sud-Est, precum şi cel al spaţiilor publice. Se cere aprobarea cheltuielilor necesare finalizării lor. Un proiect similar figurează şi pentru Şcoala nr. 3. Nu este unul şi pentru Şcoala nr. 8, „Alexandru Vlahuţă”, semn că acolo se va mai lucra şi anul viitor, foarte probabil pe banii bugetului local. În atenţia consilierilor revine şi proiectul de hotărare picat cu ceva vreme în urmă şi care priveşte construirea unei clinici de gastroenterologie şi interne pe strada Coteşti din Focşani. Şedinţa va fi condusă de consilierul social democrat Cătălin Vrabie. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
stefan, acum 3036 zile, 5 ore, 6 minute
Nu este nicio nenorocire daca nu se mai intorc. Sa ramana, dracului, pe acolo!
jojo, acum 3036 zile, 22 ore, 35 minute, 30 secunde
Mai bine s-ar duce in Siria!
bibi, acum 3037 zile, 1 ora, 26 minute, 8 secunde
Saracie mare in comunitate iara consilierii au gasit bani necheltuiti si pleaca in Liban, pentru ce ? Sa aduca combusibil la masinile cu care circula ca nesimtiti !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.