Politică

PNL vrea să pună condiţii pentru candidaţii în alegeri

Mihai Boicu
2 dec 2015 1495 vizualizări
PNL ar putea adopta la şedinţa Consilului Naţional din 11 decembrie a zece criterii pentru candidaţii la alegerile locale de anul viitor, dar şi pentru parlamentare.

Comisia de unificare a PNL a adoptat aceste criterii la şedinţa de miercuri, iar proiectul de hotărâre va fi trimis organizaţiilor judeţene spre informare, înainte de adoptare. “Regulile şi criteriile fixate astăzi vizează în primul rând următoarele capitole: lustraţia, traseismul politic, nepotismul, contracte şi relaţia cu statul, falsul în declaraţii, stările de incompatibilitate şi conflict de interese, eventualele atitudini discriminatorii, eventuale datorii pe care le au candidaţii la bugetul de stat, forme de plagiat şi problemele penale”, a spus Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Stefan, acum 3060 zile, 23 ore, 49 minute, 13 secunde
La PNL e unul Trofin care se vede deja castigatorul fotoliului de primar. Insa, criteriile astea de integritate s-ar putea sa-l cam incurce, pentru ca: -este proprietar de tipografie-contracte pentru citeste integral
Gaby, acum 3061 zile, 2 ore, 15 minute, 26 secunde
Daca le cere si 7 ani de-a casa, fara candidati ii lasa!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.