Politică

100 de familii de romi din Slobozia Bradului au acte pe case

Mihai Boicu
27 nov 2015 5441 vizualizări
Locuitorii de etnie romă din comuna Slobozia Bradului care au participat la proiectul de realizare gratuită a cărţilor funciare pentru locuinţe au început să primească documentele.

100 de gospodării au fost incluse în proiectul “Legalizarea zonelor de locuire a comunităţilor de etnie romă din Comuna Slobozia Bradului – un drept şi o responsabilitate a fiecărui cetăţean”. Realizarea cărţilor funciare a fost cofinanţată de Agenţia Naţională pentru Romi, iar Primăria Slobozia Bradului a fost partener. Primele cărţi funciare au fost date de vineri de către Constantin Toader, preşedintele Asociaţiei Romilor pentru Integrare prin Dezvoltare Rurală Durabilă, organizaţia care a implementat acest proiect. “De astăzi puteţi spune că sunteţi oameni care aveţi locuinţe în regulă. Pentru că aveţi documente la puteţi lăsa la copii, părinţi, fraţi”, a spus Constantin Toader. Acesta i-a îndemnat pe locuitorii comunei să profite de această opoturnitate pentru a-şi realiza documente pentru case. Chiar dacă proiectul s-a finalizat, cine vrea să intre legalitate cu locuinţa poate solicita în continuare să intre în proiect, întrucât aui mai rămas fonduri disponibile. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.