Politică

Ultimii pepededişti din Vrancea nu se dau cu UNPR

Iulia Crețu
12 nov 2015 2342 vizualizări
Fuziunea prin absorbţie între PP-DD şi UNPR nu merge ca peroate. Asta pentru că ultimii mohicani ai fostului partid al lu iDan Daiconescu, care n-au trecut pe la UNPR sau PSD în urma ordonanţei lui LiviuDragnea de dinaintea alegerilor prezidenţiale de anul trecut, nu s-au dus cu acte şi inimă deschisă spre partidul care i-a înghiţit.

După congresul de fuziune din această toamnă, o parte dintre membrii PP-DD au contestat procesul de alipire la UNPR dar şi congresul de fuziune, iar instanţa a dat termen de judecată abiape 21 ianuarie anulviitor. În situaţia de expectativă sunt şiultimiidoipepededişti de la Focşani, consilieriimunicipaliMileaLionida şiVasileVasiloiu. Alături de eimaisuntzeci de aleşilocali din judeţ şimembriiorganizaţiilor PP-DD din Vrancea care au refuzat să se ducă după “ciocoi”. MileaLionida, preşedinte PP-DD Vrancea, ne-a declarat că în lipsauneihârtiioficiale şi a uneideciziidată de instanţă, nu se poateconsiderauneperist. Reamintim că, celpuţin în CL Focşani, UNPR a avut o ascensiune fulminantă, de la zero la a doua forţă politică, după trădăripedeliste şiracolări de aleşi de la PDL, PNL şi PP-DD. În acest moment, oficial, UNPR are în CL Focşanicinci aleşi, care votează alături de ceizece aleşiai PSD. În Opoziţiesuntpatruconsilieri PNL, PMP şi PNŢCD, dar şiceidoi aleşi PP-DD. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Valiii, acum 3079 zile, 21 ore, 30 minute, 27 secunde
sal alegem pe Upi, sifiliticul, pe oancea alcoolistul si pe top modelul Stancu Catalin pe post de scuipatoare.12
Politrucul, acum 3079 zile, 22 ore, 4 minute, 3 secunde
Nici nu e recomandat ! Cred că UNPR a făcut o greseala primind membrii PPDD. Cel mai de ras partid pe care l-a avut Romania este PPDD cu Elodia si OTV. Ar fi bine sa nu mai vina ei sa stea la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.