Politică

Un tânăr cu probleme psihice s-a răzbunat pe păcănele şi pe maşini

Gabriel Sava
19 oct 2015 1313 vizualizări
Supărat că a pierdut banii la jocuri, tânărul a luat un scaun şi a lovit patru aparatele dintr-un bar u supărarea nu i-a trecut nici a doua zi, când a distrus mai multe oglinzi retrovizoare ale unor maşini

Seara zilei de sâmbătă nu a fost una fastă pentru un focşănean de 27 de ani care, din spusele oamenilor legii, ar avea şi nişte probleme psihice. Cătălin V. a mers la o sală de jocuri din Focşani, unde s-a gândit să câştige nişte bani. Tânărului nu i-au ieşit planurile aşa cum se gândea, aşa că, după ce a pierdut banii, a pus mâna pe un scaun şi a început să lovească aparatele de joc. „În data de 17.10.2015 ora 21.45 o patrulă de jandarmi  din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani a fost solicitată să intervină la un bar din municipiul Focşani unde un tânăr distrugea aparatele electronice de joc. Jandarmii ajunşi la faţa locului au oprit bărbatul din acţiunea sa şi au constatat în urma verificărilor că acesta se numeşte Cătălin V. de 27 ani din Focşani, care fiind supărat că a pierdut la jocurile electronice, a luat un scaun din sala de joc şi a distrus patru dintre aparate”, au precizat reprezentanţii Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea. Supărarea nu i-a trecut nici măcar a doua zi, însă „victime” au căzut de data aceasta uşa de intrare a unui bloc precum şi oglinzile retrovizoare ale unor maşini parcate în zona străzii Dr. Telemac. „A doua zi, 18.10.2015 ora 16.10, jandarmii  au fost solicitaţi să intervină în scara unui bloc unde aceeaşi persoană, mai sus menţionată,  a distrus uşa de la intrarea în bloc şi oglinzile a patru maşini parcate. Totodată pe  numele suspectului s-a întocmit proces verbal de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, se arată în buletinul de presă al jandarmilor vrânceni. La faţa locului au ajuns şi jandarmii dar şi poliţiştii, după ce o femeie de 40 de ani, posesoarea unui Peugeot, a sesizat că oglinda retrovizoare din dreapta fusese distrusă. Cu ocazia crecetărilor efectuate, a fost depistat un tânăr, de 26 ani, din municipiul Focşani, care pe fondul tulburărilor psihice a distrus mai multe oglinzi retrovizoare, de la mai multe autoturisme, după cum se arată în comunicatul de presă al poliţistilor vrânceni. Oamenii legii au constatat că acesta vandalizase oglinzile altor trei maşini, un Fiat, o Dacia şi un Renault. Având în vedere “antecedentele” precum şi problemele sale medicale, tânărul a fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani. Având însă în vedere problemele sale de sănătate, poliţiştii ar trebui să stabilească dacă acesta are sau nu discernământ care ar putea antrena răspunderea penală, dar şi civilă, a celui vinovat. (Gabriel SAVA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.