Politică

Oprişan, reales în unanimitate preşedinte PSD Vrancea

Mihai Boicu
29 sep 2015 1517 vizualizări
Oprişan a dezvăluit în deschidere că abia a aterizat de la New York, unde a fost, cel mai probabil, în vacanţă.

Marian Oprişan a fost unicul candidat şi a fost ales în unanimitate de social – democraţii vrânceni în funcţia de preşedinte al PSD Vrancea.  Aşa cum se anticipa, alegerile au fost o formalitate. Contrar procedurii, baronul a condus şi şedinţa şi a propus delegaţilor alegerea sa, fiind ales prin vot deschis de cei 472 de pesedişti care au venit la sala Balada. Marian Oprişan a spus în discursul ţinut că PSD a fost partidul care a adus bunăstare cetăţenilor  şi a acuzat PNL şi fostul PDL că nu au făcut nimic pentru Vrancea. “Numai în ultimele două luni localităţile din Vrancea au primit 450 de miliarde lei vechi. Vreau să le spun adversarilor mei politici nu numai că nu au făcut nimic, dar nu au adus adus niciun leu cât au fost la putere”, a spus Oprişan. Referitor la procesul în care este judecat, acesta a spus că a ajuns în faţa judecătorilor pentru că a vrut să facă ceva pentru Vrancea. Alegerile au fost doar o formalitate pentru Marian Oprişan, care a primit susţinerea organizaţiei pentru a ocupa în continuare funcţia de vicepreşedinte al PSD la viitoarele alegeri din partid din luna octombrie. (M. B.)

 

Cititi si:

PSD Vrancea face conferinţă pentru realegerea lui Oprişan


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.