Politică

Consiliul Judeţean angajează şef Birou

Mihai Boicu
28 sep 2015 2284 vizualizări
Consiliul Judeţean Vrancea organizează pe 28 octombrie concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere şef Birou Contencios şi administraţie publică.

Pentru a participa, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă, respectivă studii superioare de lungă durată, specializarea drept, să fie absovlenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii, iar vechime în specilitatea studiilor necesare exercitării funcţiei pubilce trebuie să fie de minimum 2 ani. Postul de şef al Biroului Contencios şi administraţie publică a fost ocupat de Ioana Buică, care a plecat din instituţia condusă de Marian Oprişan pentru un post la Spitalul Militar. Biroul face parte din Serviciul relaţii publice, contencios, monitor oficial şi arhivă. Rolul acestui Birou este important deoarece asigură reprezentarea în instanţă a preşedintelui CJ Vrancea şi a autorităţilor administraţiei publice, precum şi instrumentarea cauzelor aflate pe rolul instanţelor de judecată. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 3129 zile, 4 ore, 22 minute, 19 secunde
Amanta asta are si un nume?
, acum 3129 zile, 13 ore, 50 minute, 6 secunde
Sunt sigur ca amanta lui Ionel Cel Mare va primi functia drept cadou. Batranul vice giuguleste tinerele cat mai poate !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.