Politică

Se asfaltează drumul spre Petreşti

Iulia Crețu
4 sep 2015 2231 vizualizări
După ce Consiliul Judeţean Vrancea a semnat documentele privind investiţiile de la Crângul Petreşti, în zonă se reabilitează şi calea de acces, de care se vor bucura în principal proprietarii de vile de la marginea Focşaniului.

Primăria municipiului anunţă că traficul va fi restricţionat. “Având în vedere lucrările de reabilitare a drumului DJ 204 E (sectorul situat între intersecţia E85 cu strada Cuza Vodă şi Satul Petreşti), aducem la cunoştinţa celor ce utilizează acest drum faptul că traficul se va face cu restricţii începând cu data de 7 septembrie 2015. Pe acest tronson demarează lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere şi pietonale. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în zonă pe durata acestor lucrări”, după cum transmit oficialii Primăriei din Focşani. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Catargiu Elena, acum 3147 zile, 10 ore, 43 minute, 21 secunde
Strada A. Vlahuta din municipiul Focsani este plina de gropi , ne ,,rupem '' masinile in ele ! Cand le vine randul , sa scapam de ele ?
Cetatenii din com SURAIA, acum 3149 zile, 16 ore, 4 minute, 8 secunde
Pe soseaua FOCSANI-SURAIA sunt 2 gropi in asfalt -cetatenii com Suraia s-au adresat d-lui Primar sa-i roage pe cei de la Consiliul Judetean sa le plombeze, dar Primarul nu este luat in seama deci in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.