Politică

Consilierii vor un jurist în locul lui Jalova în Aparatul Permanent

Iulia Crețu
3 sep 2015 1976 vizualizări
Surse din administraţia focşăneană susţin că postul este dat deja unui om al PSD

Consiliul Local Focşani a aprobat, în şedinţa de la finele lunii august, înlocuirea lui Cosmin Racoviţă Jalova în Aparatul Permanent de lucru al Consiliului Local cu un jurist. Potrivit surselor din administraţia locală, postul ar fi deja antamat pentru cineva propus de gruparea PSD care coordonează tot ce intră în birourile municipalităţii. Cu toate că Jalova a fost dat afară de pe un post de inspector principal, acum acesta a fost retrogradat, pentru a se potrivi cui trebuie. Cătălin Vrabie a declarat, în cadrul întalnirii cu aleşii, că se caută un jurist cu experienţă pentru că sunt multe dosare în instanţă în care este implicat Consiliu Local Focşani, iar jurista Carmen Pascaru ar fi depăşită de volumul de lucru. La randul său, Tudorel Trofin a propus ca legislativul ocal să apeleze, “în speţele serioase” la un avocat sau la o casă de avocatură cu experienţă, “pentru a nu se mai spune că nu ne apărăm interesele”, după cum s-a pronunţat acesta în plen. El a cerut şi eliminarea dintre condiţii a punctului în care se cere vechime un an juristului care ar urma să vină la CL, lucru respins de PSD. “Vechimea este necesară. Nu putem reproşa nimic juristului CL, iar vechimea de un an ne va da posibilitatea să alegem dintre candidaţi. Nu putem aduce un absolvent de facultate”, a fost replica lui Cătălin Vrabie. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.