Politică

PNL Vrancea a strâns 20.000 semnături anti-Ponta

Iulia Crețu
21 aug 2015 1274 vizualizări
Liberalii declară că şi-au îndeplinit norma de semnături pentru demiterea lui Victor Ponta, premierul României, în ciuda piedicilor pe care le-au întâmpinat din partea PSD.

Potrivit declaraţiilor oferite de co-preşedintele PNL Focşani, consilierul municipal Tudorel Trofin, solicitarea liberalilor pentru autorizaţie amplasare corturi pe domeniul public s-a lovit de refuzul municipalităţii. “Ne doream amplasarea a trei corturi în Focşani. Dacă de obicei municipalitatea ne răspundea în câteva zile, acum ne-au răspuns după cele 30 de zile legale şi ne-au spus că ne-am adresat greşit, trebuia să trimitem solicitarea Direcţiei de Dezvoltare. Dar oare Direcţia nu este în subordinea Primăriei Focşani? Chiar nu se putea face o redirecţionare?”, a spus Trofin, fost viceprimar. Acesta a spus că liberalii vrânceni s-au descurcat, în ciuda opoziţiei municipalităţii, şi au strâns 20.000 de semnături de la vrânceni care nu-l mai vor ca premier pe Ponta. Co-preşedintele PNL Focşani a completat că PSD revine la aroganţa de până în 2004 de teamă, pentru că ar sta prost în sondaje la Focşani şi, prin obstrucţionarea activităţii politice a PNL, ar încerca să se pună la adăpost în ochii electoratului. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.