Politică

Săpunaru crede că Oprişan l-ar mai pune o dată pe Bacinschi să candideze

Iulia Crețu
22 iul 2015 1710 vizualizări
Co-preşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, este de părere că Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, este disperat că nu are un candidat redutabil pentru Primăria Focşani

Surse politice susţin că Decebal Bacinschi îşi pregăteşte retragerea din fruntea administraţiei locale, acesta renunţând, de altfel, în acest mandat, la atribuţiile sale, pe care le-a împărţit celor doi viceprimari, Gabriel Necula şi Marius Iorga. Totuşi, spune Nini Săpunaru, în cazul în care PSD n-ar avea oameni pe care electoratul să dea semne că i-ar vota, s-ar putea recurge la Decebal Bacinschi, pentru încă un tur de alegeri. “Marian Oprişan cred că este disperat pentru că nu ştie pe cine va pune să candideze. Ar putea să îl mai pună iar pe Bacinschi. Oricum, noi în sondajul nostru îl introducem şi pe actualul primar, să vedem opiniile electoratului. În două-trei săptămâni facem un sondaj de calibrare să vedem şi ce vor cetăţenii”, a declarat Săpunaru. Acesta a completat că electoratul din Focşani este diferit de cel majoritar judeţean. În sondajul de opinie realizat de liberali intră Nini Săpunaru, Tudorel Trofin, Tudorache Dumitache şi Cornel Noană, candidaţii interni ai PNL. Rezultatele de la precedentele tururi de alegeri arată că cetăţenii ar vota un candidat de dreapta redutabil, în ciuda faptului că oraşul a fost condus de administraţia PSD de patru mandate consecutiv. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
seri, acum 3194 zile, 12 minute, 36 secunde
Daca o sa candideze Angel Talvar, il face praf pe Noana.
Pagliacci, acum 3194 zile, 8 ore, 57 minute, 42 secunde
C I R C L O C A L PS. Pe costul cetatenilor
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.