Politică

Gorghiu şi Blaga vin vineri la liberalii vrânceni

Iulia Crețu
24 iun 2015 1679 vizualizări
Co-preşedinţii PNL la nivel naţional, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, vor veni la Focşani, pentru o întâlnire cu liberalii judeţeni reprezentaţi de Nini Săpunaru şi Costică Neaţă, dar şi cu colegii din regiune.

După cum a declarat deputatul Nini Săpunaru, preşedintele PNL Vrabcea, la ultima conferinţă a partidului, joi şi vineri se reunesc la Focşani echipele de campanie din toată regiunea pentru a discuta strategia partidului în perspectiva alegerilor locale din 2016. Este vorba, potrivit lui Săpunaru, de "o regională cu opt sau zece judeţe, care îşi vor trimite în Vrancea echipele de campanie, pentru discuţii ce privesc organizarea internă e campanie, lucrul cu echipele locale, în prezenţa celor doi copreşedinţi". Vineri, Gorghiu şi Blaga vor susţine şi o conferinţă de presă pe temele de actualitate politică. Vizita celor doi este prima după fuziunea PNL cu PDL, într-un judeţ unde problemele legate de transformarea democraţilor în liberali nu sunt deloc puţine. Cei doi co-preşedinţi au de calmat spiritele între Săpunaru şi Neaţă, care nu sunt în cele mai bune şi de încredere relaţii. De asemenea, liderii PNL ar trebui să lămurească şi problema USL-ului care la Vrancea încă mai trăieşte, mai ales că o serie de şefi PNL puşi pe vremea USL au rămas pe funcţii şi, acum, când liberalii sunt în Opoziţie la Focşani, se aleg cu posturi călduţe financiar în Consiliile de Administraţie ale societăţilor comerciale din subordinea municipalităţii. O neînţelegere între cele două tabere o constituie şi sediile, vechii liberali frecventând sediul din Independenţei, cel oficial, în timp ce liberalii din aripa democrată stau în Casa Ferhat pe strada Republicii. (I. CREŢU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Vasile, acum 3200 zile, 8 ore, 28 minute, 40 secunde
In Vrancea "ciolanului" mic, ciolan din care se-nfrunta cel mai mult "al treilea", e greu sa-mpaci pe ceilalti doi!!!
angajat, acum 3200 zile, 8 ore, 58 minute, 13 secunde
mai bine veniti la Primarie ca nu se face nimic acolo cu oameni precum VRABIE - NECULA - GHIUTA - BACINSCHI - COSTIN - CORHANA
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.