Politică

Umbra lui Trăşculescu se dă dusă cu greu de la foştii democraţi

Iulia Crețu
2 iun 2015 1680 vizualizări
“Recunosc datoriile istorice”, spune Neaţă

Co-preşedintele PNL Vrancea, aripa democrată, Costică Neaţă, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută împreună cu Nini Săpunaru, că recunoaşte datoriile pe care PDL le-a adus în PNL, la fuziune, însă spune că a încercat să le achite şi că aceste restanţe ar fi moştenite de la fostul preşedinte al PDL Vrancea, Alin Trăşculescu. Neaţă spune că unele datorii ar fi chiar din 2009, de la alegerile prezidenţiale cand a fost ales Traian Băsescu. Neaţă spune că Trăşculescu i-a lăsat nişte datorii la telefonia mobilă. De asemenea, ar fi cateva mii de lei de achitat şi la CEC, banca fiind proprietară pe spaţiul în care democrat liberalii au funcţionat pană la începutul acestui an, pe Independenţei, cand au fost evacuaţi şi s-au mutat, tot cu chirie, în Casa Ferhat de pe strada Republicii. De altfel, proprietarii casei monument istoric au dat anunţ la mica publicitate că vand imobilul, astfel că, în eventualitatea în care casa boierească îşi găseşte un nou proprietar, oamenii lui Neaţă ar putea ajunge să-şi caute un nou spaţiu. “M-am simţit vizat că eu aş fi produs datoriile, de doi ani am făcut eforturi de a plăti. Recunosc datoriile istorice, care sunt de la prezidenţialele din 2009, nişte penalităţi la Vodafone. Vom face o negociere şi vom încheia. La CEC sunt doar 5.000 lei restanţe de plată. Nu am lăsat eu aceste datorii, ci Trăşculescu”, a spus Neaţă. Acesta a ţinut să lămurească situaţia datoriilor, chiar dacă Săpunaru a susţinut că ar fi chestiuni interne de partid. Deşi deputatul nu a vrut să discute despre restanţele PNL, surse politice afirmă că liberalii vechi nu vor să plătească datoriile cu care au venit “în familie” foştii democraţi. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3249 zile, 5 ore, 12 minute, 18 secunde
Neata asta e mare mincinos.Cum zice el ca are doar 5000 de lei datorii la CEC si cate ceva la Vodafone cand in presa au aparut somatii de plata de la CEC si telefoane pentru datorii de 150.000 de lei. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.