Politică

Ciprian Angheluţă a fost reconfirmat în fruntea tineretului PMP

Iulia Crețu
5 apr 2015 1782 vizualizări
Seniorii PMP le-au promis tinerilor că se vor regăsi pe listele de candidaţi de la alegerile locale din 2016

Tinerii din Partidul Mişcarea Populară Vrancea şi-a ales, sâmbătă, conducerea organizaţiei. În fruntea tineretului PMP a fost desemnat Ciprian Angheluţă, cel care a fost interimar până acum. El va fi ajutat de Cosmin Barbu, secretar general, şi de Gabriela Ivan, secretar general adjunct. La alegerile juniorilor au venit seniorii Nicu Tănase, Costică Stelescu şi Gheorghiţă Berbece, dar şi aliaţii lor politic, cei de la PNŢCD, Lilian Ilie şi Petre Ittu. “Noua generaţie trebuie să participe la creşterea PMP, să încerce să facă o altfel de politică, să vină cu alte idei, să ştie ce să facă pentru ţară. Asta pentru că ţara a pierdut foarte mult în ultimii 25 de ani, pentru că politica s-a văzut altfel prin ochii majorităţii oamenilor politici. Foarte mulţi au fost politicieni pentru propriul lor buzunar, nu toţi, pentru că au fost şi politicieni care şi-au văzut de treabă. Îmi doresc ca tinerii să se regăsească anul viitor pe listele de candidaţi de la alegerile locale”, le-a spus Nicu Tănase, preşedintele PMP Vrancea, tinerilor din partid. “S-a văzut clar pe 16 noiembrie 2014 că generaţia celor cu trei majorate va trebui să se retragă şi că generaţia voastră e cea care va trebui să conducă ţara”, le-a spus şi Costică Stelescu, secretarul general al PMP. “Anul 2015 este un an important pentru PMP, un partid care se construieşte, se consolidează, iar toate acestea înseamnă foarte multă muncă şi implicare. Tinerii au ajutat foarte mult în campaniile electorale precedente şi au obţinut rezultate bune”, a spus şi Ciprian Angheluţă, şeful tinerilor din Mişcarea Populară Vrancea. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lars, acum 3301 zile, 10 ore, 52 minute, 17 secunde
CITIND ARTICOLUL ,MI-A CURS ASA O LACRIMA PE OBRAZ VAZIND CE GINDURI BUNE AS PUTEA SPUNE SUPERBE PENTRU TARA AVETI!DOAMNE CE VIITOR AVEM CU VOI IN PARLAMENTUL TARII,CE LEGI BUNE O SA AVEM,O SA CALCAM citeste integral
tudose, acum 3301 zile, 8 ore, 59 minute, 57 secunde
@lars:dupa ce-ti stergi lacrima,poate mai scrii inca o data textul cu LITERE MICI.Chiar nu te doare...??
lars, acum 3300 zile, 10 ore, 8 minute, 23 secunde
PRIETENE,DACA AS STI CUM NAIBA SA FAC ZAU CA AS SCRIE CU LITERE MAI MICI!CREZI CA DACA SCRIU CITEVA RINDURI SUNT VREUN ZEU AL CALCULATORULUI?
@Laris, acum 3297 zile, 15 ore, 16 minute, 22 secunde
Daca nu stii cum sa faci , atunci nu-ti mai da cu parerea despre altii! De latrat de pe margine e cel mai usor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.