Politică

Suporterii echipei naţionale de fotbal a României, mesaj dur la adresa lui Trăşculescu

Iulia Crețu
30 mar 2015 4156 vizualizări
Fanii tricolorilor sunt supăraţi pe Legea 4/2008, iniţiată de Alin Trăşculescu, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competeţiilor şi a jocurilor sportive

Fostul deputat PDL de Vrancea, Alin Trăşculescu este viu în amintirea suporterilor de pe stadioane, cu toate că el a ieşit din viaţa politică, în urma unui scandal de corupţie pentru care a şi fost condamnat la prima instanţă. De altfel, săptămâna trecută, instanţa a cerut o pedeapsă dură, de 7 ani cu executare pentru fost ul parlamentar vrâncean, decizia nefiind definitivă. Suporterii echipei de fotbal a României i-au transmis un mesaj fostului parlamentar la partida pe care echipa naţională a disputant-o duminică, la Ploieşti, în compania celor din Insulele Feroe, încheiată 1-0. Presa de specialitate a surprins mesajul suporterilor tricolorilor. “Trăşculescu – nu există destule invective pentru un corupt iniţiator de legi abuzive”, a fost scris de galeria echipei noastre. Nemulţumirea iubitorilor fotbalului faţă de fostul parlamentar Alin Trăşculescu este cauzată de Legea 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competeţiilor şi a jocurilor sportive. Legea lui Alin Trăşculescu are ca principalele reglementări o serie de prevederi la adresa recidiviştilor, pentru stoparea violenţei pe stadioane. Deputatul PDL a cerut, în mandatul trecut, pedepse mai dure, dublarea cuantumului amenzilor, avize suplimentare pentru firmele de pază, dar şi împiedicarea huliganilor să mai intre pe stadioane. Cei care fac scandal au obligaţia de a se prezenta la secţia de poliţie pe timpul derulării competiţiilor. De asemenea, legea iniţiată de Trăşculescu, cel hulit de fanii naţionalei de fotbal, cere ca stuarzii să urmeze cursuri specializate. Pentru suporterii care nu dau dovadă de fair play, pedeapsa este închisoarea de la un an la 2 ani şi măsura interzicerii accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de la 2 ani la 4 ani. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gogu, acum 3306 zile, 11 ore, 22 minute, 8 secunde
Trasculescu, la puscarie!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.