Politică

Vine şedinţa de CL: se cer alţi bani, pentru aceleaşi proiecte

Iulia Crețu
20 mar 2015 1270 vizualizări
Aleşii vor să pregătească pachete pentru nevoiaşi, de Paşte, şi li se cere o majorare a cheltuielilor neeligibile la modernizarea Şcolii „Nicolae Iorga” u municipalitatea încearcă să închirieze cabinetele medicale din Mîndreşti

Consiliul Local Focşani se pregăteşte de şedinţa ordinară. Pe ordinea de zi a întâlnirii de săptămâna viitoare figurează 29 de proiecte de hotărâre şi câteva rapoarte de activitate ale instituţiilor din subordinea Primăriei Focşani. Joi, 26 martie, se va discuta despre alocarea a 20.000 lei pentru pachete de Paşte destinate sărmanilor, dar şi despre câteva proiecte în domeniul educaţiei. CL Focşani va fi co-organizator al Olimpiadei de Limba Germană - etapa naţională, în perioada 20-26 aprilie, dar şi al proiectului „Formare în domeniul serviciilor – Gastronomie” derulat de Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” în parteneriat cu Camera de Comerţ a Germaniei, în perioada 19 aprilie – 9 mai. De asemenea, se cere alocarea a 35.000 lei pentru Liceul cu Program Sportiv pentru derularea a două proiecte sportive cu participare internaţională. Aleşii decid şi dacă aprobă majorarea cheltuielilor neeligibile necesare susţinerii proiectului „Reabilitare, modernizare şi dotări Şcoala nr. 1 Nicolae Iorga”. Cel mai probabil, pentru această suplimentare, se va apela la Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia CL. Aleşii hotărăsc şi asupra înfiinţării şi alegerii formei de gestiune a Serviciului de iluminat public în municipiu, dar şi cu privire la înfiinţarea Grupului de Lucru Local pentru elaborarea şi implementarea planului local de acţiune privind incluziunea cetăţenilor români aparţinând minorităţii rome. Tot joi se va dezbate şi Regulamentul de vânzare a locuinţelor ANL şi se va dispune închirierea prin licitaţie publică a cabinetelor medicale din cartierul Mîndreşti. (I. CREŢU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.