Politică

Premii pentru Iohannis şi Ambasada Americii la Gala TNL

Iulia Crețu
17 feb 2015 1374 vizualizări
Tinerii liberali s-au reunit, săptămâna aceasta, în cadrul celui de-a X-a Gale a TNL, eveniment care a fost dedicat celor care slujesc valorile democraţiei, civismul şi libertatea de expresie.

TNL Vrancea a participat cu o delegaţie de opt tineri, reprezentaţi de Ciprian Epure, copreşedinte TNL judeţean. „Tradiţia Galei TNL se păstrează şi mă bucură acest lucru iar faptul că acest an am decis să oferim distincţii celor care slujesc valorile democraţiei, civismul şi libertatea de expresie este un lucru care nu ar trebui să rămână solitar în rândul organizaţiilor de tineret. Am convingerea că noul TNL va menţine această tradiţie iar anul următor, revenind la vechiul concept de premiere a filialelor de tineret, să ne menţinem şi noi tradiţia locală de a fi printre premiante”, a spus Epure. În cadrul galei au primit premii, printre alţii, Fundaţia Konrad Adenauer, Ambasada Statelor Unite, Asociaţia Pro Democraţia, Simona Halep şi preşedintele Klaus Iohannis. (I. CREŢU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.