Politică

Neaţă şi Săpunaru ameninţă traseiştii cu instanţa pentru pierderea mandatelor

Iulia Crețu
14 feb 2015 1781 vizualizări
a Consiliul Local Focşani, iniţial, PDL şi PNL aveau în total şase aleşi şi au mai rămas cu numai doi

Cei doi copreşedinţi ai PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru şi Costică Neaţă, au pus gând rău consilierilor trădători care, în baza OUG 55/2014, au plecat din partid. După ce Săpunaru a spus, într-o conferinţă de presă, că migratorii vor fi atacaţi în instanţă, şi Neaţă îi avertizează pe cei care au plecat din PDL la putere. „Sunt de aproape 24 de ani în politică, nu am fost şi nu voi fi niciodată de acord cu traseismul politic. Având în vedere hotărârea Curţii Constituţionale (CCR) privind OUG nr. 55 din 2014, care a permis migraţia aleşilor locali şi de faptul că în judeţul Gorj instanţa s-a pronunţat favorabil pentru încetarea mandatelor consilierilor traseişti şi obligarea Consiliilor Locale la vacantarea posturilor respective, următoarea acţiune a PNL Vrancea în judeţ va fi deschiderea de acţiuni în instanţă împotriva tuturor celor care au migrat de la un partid la altul”, a spus Costică Neaţă. La nivel judeţean sunt 170 de aleşi care au schimbat barca. La CL Focşani, fostul PDL a reuşit performanţa negativă de a nu mai avea niciun consilier, asta după ce Ionel Preda a demisionat la începutul mandatului şi în locul său a intrat Marius Iorga de la UNPR, iar în locul lui Nicu Tănase, care a demisionat, la rândul lui, pentru a pleca la PMP, a venit Lucian Moraru. Acesta nu a zăbovit prea mult la democrat liberali că, la apariţia OUG 55 a sărit la UNPR. Aşa se face că marele PNL este reprezentat acum de numai doi liberali din vechi, Tudorel Trofin şi Dan Buzoi. De la vechiul PNL au migrat Elena Cucu şi Dragoş Horhocea, ambii la UNPR. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
lars, acum 3355 zile, 11 ore, 46 minute, 55 secunde
curajosi baietii ,n-am ce zice!astept ziua cind o sa va comportati ca niste ,,batmani,,si o sa ramineti cu dintii in beregata unul altuia!am rabdare,o sa vina!
gigel, acum 3356 zile, 1 ora, 26 minute, 52 secunde
v-au fugit sclavii de pe pamantul vostru??? nu aveti in cine sa dati cu biciul?????
GIGEL, acum 3357 zile, 18 ore, 41 minute, 5 secunde
ESTE FOARTE BINE CA ISI PIERD MANDATELE ACEI CONSILIERI . DEOARECE EU AM VOTAT LA PNL SI EI AU PLECAT LA PSD.
Victor, acum 3357 zile, 23 ore, 40 minute, 24 secunde
Domnilor liberali stati linistiti că e de durata, ne terminam mandatele,, haaa,haaa
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.