Politică

Bacinschi grăbeşte ordinara din februarie pentru buget

Iulia Crețu
14 feb 2015 1269 vizualizări
Primarul Decebal Bacinschi îi zoreşte la vot pe consilierii locali, în această lună, totul pentru a-şi vedea bugetul pe 2015 aprobat.

După ce Prefectura Vrancea i-a blocat şedinţa de îndată de săptămâna aceasta, Bacinschi anunţă şedinţă ordinară pentru miercuri, 18 februarie. Totuşi, conform graficului de şedinţe votat de aleşi în decembrie 2014, şedinţa ordinară din februarie ar fi trebuit să aibă loc în ultima marţi din lună, pe 26. Rămâne de văzut ce va spune Prefectura Vrancea şi acum, când se cam bat cap în cap deciziile municipalităţii. Pe ordinea de zi a întâlnirii de miercuri sunt numai opt proiecte de hotărâre. Primarul Bacinschi vrea modificări de anexe la hotărâri pentru investiţii la şcoli, doreşte aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru „Reabilitare reţea de infrastructură iluminat stradal Cartier Sud etapa I”, aprobarea bugetului pe 2015 şi aprobarea utilizării execedentului bugetar. De asemenea, se va stabili numărul de burse şi cuantumul unei burse pentru elevii din preuniversitar, se va discuta despre alocarea a 5.000 lei pentru mărţişor şi se va alege un nou preşedinte de şedinţă. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.