Politică

Lună liberă de sarcini pentru parlamentari

Iulia Crețu
9 ian 2015 1159 vizualizări
Luna ianuarie este vacanţă parlamentară, ceea ce înseamnă că deputaţii şi senatorii de Vrancea nu vor veni foarte des pe la serviciu.

Potrivit calendarului şedinţelor pe comisii de specialitate de la Camera Deputaţilor, “în pâine” se va intra abia la finele lunii, când sunt programate întâlnirile comisiilor. Astfel, Nini Săpunaru, deputat PNL de Dumitreşti, care este preşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, are programate întâlniri cu ai săi colegi în perioada 26-29 ianuarie. Tot atunci se vor relua şi lucrările la Comisia juridică, de disciplină şi imuntăţi, unde vicepreşedinte este deputatul PSD de Focşani, Ciprian Nica. Angel Tâlvăr, deputat PSD pe Colegiul 2 Sud a renunţat la preşedinţia celor două comisii pe care le conducea, cea pentru Învăţământ şi cea pentru Afaceri europene, în decembrie anul trecut când a fost validat ca ministru al Românilor de Pretutindeni. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.