Politică

Udrea l-a "executat" pe Preda

Ziarul de Vrancea
14 dec 2014 761 vizualizări
PMP l-a exclus din partid, prin "vot unanim", pe europarlamentarul Cristian Preda, conform unui comunicat al formaţiunii remis, sâmbătă, şi îi cere, "dacă mai are puţină onoare" să renunţe la postul de deputat european.

"Colegiul Naţional (CN) al PMP, forul decizional cel mai larg între Congrese, a validat printr-un vot unanim propunerea de excludere din partid a lui Cristian Preda înaintată de Consiliul Executiv Naţional (CEN). Decizia vine în baza aplicării statutului partidului care prevede că membrii partidului „au interzis să acţioneze în vreun fel care ar prejudicia îndeplinirea obiectivelor PMP sau realizarea programului asumat. Membrii nu trebuie să comită acte care provoacă daune Partidului, inclusiv daune de imagine", se spune în comunicatul PMP. Partidul condus de Elena Udrea susţine că singurul scop al lui Preda a fost "obţinerea postului de europarlamentar, un post care îi asigură zeci de mii de euro pe lună de la Bruxelles". "În condiţiile date, având în vedere că a fost ales pe lista Partidului Mişcarea Populară pentru a ajunge în Parlamentul European, îi solicităm ca, dacă mai are puţină onoare, să renunţe la postul de europarlamentar", se afirmă în comunicatul PMP.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3419 zile, 16 ore, 16 secunde
Mult prea tarziu. I-au facut nesimtitului salariu de 30 de mii de Euro pe luna si acum ce sa-ti spun il dau afara. Exact in cot il doare. Trebuia sa va ganditi inainte pe cine promovati, ca nu era la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.