Politică

Dragnea, atac la Ivan: "Un puşti obraznic"

Ziarul de Vrancea
14 dec 2014 818 vizualizări
Liderul PSD a sancţionat astfel criticile formulate de europarlamentar la adresa unor colege de partid

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat în termeni duri, sambătă, pe europarlamentarul Cătălin Ivan. "Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie, şi care din păcate nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD. În PSD a început un proiect de reformă profundă care va face din acest aprtid cel mai modern partid din România", a spus Dragnea. El a arătat că nimeni din PSD nu mai acceptă "să se trezească câte un vorbitor pe la televizor şi să atace pe cineva din partid".
"Faptul că şi-a permis să atace colege de-ale noastre – e ceva inacceptabil", a mai spus Dragnea, care a arătat că CExN se va pronunţa duminică în privinţa sancţionării acestuia.
Organizaţia de Femei a PSD a cerut conducerii partidului să-l sancţioneze în mod "dur" pe Cătălin Ivan pentru faptul că le-a atacat, prin afirmaţii publice, pe Gabriela Firea şi pe Viorica Dăncilă. Ivan şi Firea au avut un schimb de replici într-o emisiune a Antena 3, contrazicându-se pe tema propunerii preşedintelui executiv al PSD Liviu Dragnea de separare a poziţiilor executive de cele politice. Europarlamentarul a avut şi o postare pe pagina sa de Facebook referitoare la posibilitatea ocupării funcţiei de şef al grupului eurodeputaţilor - pe care încă o deţine - de către Viorica Dăncilă

Ivan: "Sunt uimit"

Cătălin Ivan a declarat, în schimb, că nu a adus niciun fel de jignire colegelor sale şi că, în consecinţă, nu are de ce să fie sancţionat la CExN, menţionând că, în schimb, că el a fost cel jignit de către Liviu Dragnea.
"Sunt uimit, pentru că nu ştiu unde sunt jignirile. Eu am proprietatea termenilor şi cei şapte ani de acasă mă obligă să nu jignesc niciun coleg de partid. Niciodată nu voi jigni şi nu am jignit pe cineva din partid, cu atât mai mult o colegă, sau colege cu care am lucrat", a spus Ivan. "«Puşti obraznic» e o jignire. Vreau să-l întreb pe Liviu Dragnea dacă am fost puşti şi în 2012 când am luat apărarea celor 7,4 milioane de români care au votat la referendum în plenul Parlamentului European în faţa doamnei Viviane Reading? Sau acum, când am negociat toate funcţiile importante şi PSD are o influenţă în PE şi datorită priceperii şi muncii mele şi a relaţiilor personale pe care le am în PE? Nu prea se potriveşte cu aceste lucruri concrete şi ştiute de tot partidul pe care le-am făcut pentru partid şi implicit pentru domnul Dragnea, care face parte din conducere şi care atunci mă felicita?", a spus Ivan. Europarlamentarul a spus că Dragnea consideră că este "obraznic" pentru că nu e de acord cu propunerile sale. "Poate obrăznicia vine din faptul că nu sunt de acord cu propunerile sale. Dar într-un partid democratic ai voie să ai şi alte opţiuni, există mai multe viziuni, mai multe curente, mai multe păreri. E o dezbatere, nu putem să fim toţi de acord, şi aici suntem mai mulţi în categoria obraznicilor", a adăugat Ivan.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3392 zile, 2 minute, 5 secunde
Au si astia Cristi Preda al lor. Cand l-ati facut europarlamentar nu era bai Gigi pusti obraznic ? Acum ati descoperit ? Dragnea, da-ti demisia si du-te la somn ca tu l-ai pus pe lista.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.