Politică

Vrancea face economie la deputaţi: Mitrea a demisionat

Iulia Crețu
14 dec 2014 1892 vizualizări
Judeţul Vrancea va fi reprezentat, din noul an, cu un deputat mai puţin. Miron Mitrea, ales deputat PSD în colegiul Odobeşti, a anunţat ieri că a demisionat din partid şi că la începutul lui 2015 va demisiona şi din Parlament

 Vrancea avea, în Camera Deputaţilor, nu mai puţin de opt deputaţi: Ciprian Nica – PSD, Angel Talvăr – PSD, Nini Săpunaru – PNL, Miron Mitrea – PSD, Laurenţiu Ţigăeru Roşca şi Neagu Murgu, ambii UNPR, Victor Roman – PSD şi Mihai Florin Secară - UNPR. Pentru a-şi susţine retragerea din PSD, Mitrea a acuzat “decizii netransparente în partid”. “Intrarea şi ieşirea din politică sunt chestiuni personale. Deci am decis că mă retrag din politică şi sigur, nu pot să răman în partid sau în Parlament”, a spus Mitrea. Demisia sa a venit la scurt timp după ce Victor Ponta i-a ameninţat cu excluderea pe parlamentarii care nu votează noul Guvern. Miron Mitrea ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. (I. CREŢU)


Ulterior, Mitrea a confirmat jurnalistilor, dupa ce iesit de la sedinta, ca se retrage din politica incepand cu anul viitor.

 

 


Miron Mitrea si-a anuntat demisia din PSD


Mitrea este vicepresedinte al Camerei Deputatilor.



Deputatul PSD Miron Mitrea le-a spus, duminica, social-democratilor reuniti in CExN, ca va renunta la toate functiile politice, inclusiv la cea de vicepresedinte al Camerei, si ca este ultima data cand ia cuvantul in acest for statutar, potrivit unor surse participante la discutii, transmite Mediafax.

Sursele citate au aratat ca Mitrea se retrage din functiile politice din cauza dosarului pe care il are in instanta si pentru a da un exemplu celor care au probleme cu Justitia, el aratand in CExN ca nu vrea sa afecteze imaginea PSD.

Miron Mitrea a fost condamnat in octombrie la doi ani de inchisoare cu executarea, decizia nefiind definitiva. El este acuzat ca, pe vremea in care era ministrul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei in guvernul Adrian Nastase, a primit drept mita circa 300.000 de euro, sub forma de lucrari de constructie la o casa apartinand mamei sale. Foloasele necuvenite ar fi provenit de la Irina Jianu, sefa Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), in schimbul numirii si mentinerii ei in functiile de inspector general adjunct, respectiv inspector general in cadrul ISC.

Cititi inreg articolul pe :www.Hotnews.ro

Citiţi şi : Miron Mitrea: "Am decis că mă retrag din politică"



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
ton, acum 3412 zile, 21 ore, 30 minute, 50 secunde
Pai cum asa?!....Pe fratioru' mai mic,Marean,il uita...pacat ca nu-l ia cu el! :(
robu, acum 3413 zile, 1 ora, 37 minute, 28 secunde
S-a votat codu' penal, of, mamă dragă, Pentru-o palmă iei un an, aoleu, Pentru-o palmă iei un an Și te-nfundă la canal, aoleu. La canal, la Poarta Albă, of, mamă dragă! Să-ți dea citeste integral
VALICA, acum 3413 zile, 6 ore, 39 minute, 46 secunde
Mi-a stricat saptamana mu mai pot de suparare.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.