Politică

Deputatul Tâlvăr, raportor în Adunarea Parlamentară a NATO

Iulia Crețu
3 dec 2014 1949 vizualizări
Deputatul social democrat ales în Colegiu 2 Focşani a fost desemnat raportor în Comisia pentru Apărare şi Securitate şi vicepreşedinte al Grupului Socialist al Adunării Parlamentare a NATO (AP NATO).

După cum se arată în cadrul unei informări de presă, la finele lunii noiembrie a avut loc, la Haga, cea de-a 60 reuniune a AP NATO. Organismul are rol în sensibilizarea parlamentarilor faţă de problemele de apărare şi securitate, fiind un forum unde legislatorii se pot întâlni pentru a discuta teme de actualitate, a schimba opinii şi a înţelege punctele de vedere ale celorlalţi. “Lucrările forumului s-au încheiat prin adoptarea a opt rezoluţii: Rezoluţia privind criza umanitară pe frontiere de sud ale Europei, Rezoluţie privind un nou apel pentru acţiunea aliaţilor în sensul stabilizării Orientului Mijlociu, Rezoluţie privind sprijinirea suveranităţii şi democraţiei Ucrainei, Rezoluţia privind reasigurarea sprijinului NATO pentru parteneri, Rezoluţie privind sprijinirea forţelor naţionale de securitate în Afganistan după 2014, Rezoluţia privind Sprijinirea Summit Wales, Rezoluţie privind negocierea parteneriatului transatlantic privind comerţul şi investiţiile, Rezoluţie privind rachetele balistice NATO de apărare”, după cum se mai arată în comunicatul citat de Agerpres. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
elena, acum 3404 zile, 24 minute, 55 secunde
Un profesor mediocru,extrem de viclean,osluga credinciosa baronului vrancean,un arivist care dezonoreaza tagma profesorilor,o mare rusine a politicii de promovare a persoanelor in politica de varf.
FORFEX, acum 3404 zile, 2 ore, 29 minute, 17 secunde
FOSTA SECURITATE A AJUNS LA NATO......... BRAVO TOVARĂȘI..........EXCELENT..........JOS PĂLĂRIA !!!!!
dan, acum 3404 zile, 2 ore, 29 minute, 19 secunde
Profesorasul de engleza a ajuns mare scula de aparare . Vai de mama noastra . Cu asa expert ne mananca cainii razboiului
cris, acum 3404 zile, 3 ore, 59 minute, 33 secunde
Ce inseamna ironia vietii...securica junior a ajuns sa bata la portile NATO, chiar ca si guest.Sunt insa sigur ca cei de la J1 si J2X cunosc foarte bine personajul... Cheers
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.