Politică

Handbaliştii au pierdut derby-ul cu Ploieştiul

Dan Chiriac
25 nov 2014 1177 vizualizări
CSM Focşani 2007 - CSM Ploieşti 24-26 (10-13) , în Divizia A de handbal masculin

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 a pierdut aseară, la mare luptă, derby-ul cu CSM Ploieşti. Echipa prahoveană a dominat jocul în mare parte a timpului, dar focşănenii au încercat să ofere un răspuns cât mai bun. Focşănenii au ţinut aproape de adversara sa până aproape de final, dar câteva nesincronizări pe faza de atac au costat-o. Chiar în finalul jocului, la 24-26, focşănenii au ratat prea uşor două contraatacuri care puteau aduce un rezultat de egalitate. Focşănenii au meritul de a nu fi cedat nicio secundă în faţa unei echipe care a arătat că merită să fie pe primul loc în Divizia A. Antrenorul Viorel Ciubotaru a avut la dispoziţie următoarea formaţie: Rusu, Cloşcă, Ungureanu – Şăitan, Sîsîeac,  Gramatic, Vasilache, Rotaru, Nelu, Tănase, Smeu, Popa, Mocanu, Neaţă, Gheorghe. După succesul de aseară, ploieştenii au urcat pe prima poziţie în clasament cu 27 de puncte şi sunt principalii favoriţi la promovarea directă în liga întâi. Ploieştenii se află la egalitate de puncte cu CSU Galaţi şi Poli Iaşi, dar au două partide mai puţin disputate. Focşănenii se află pe poziţia a patra, la şase lungimi distanţă, având 21 de puncte la fel ca şi HC Argeş Piteşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.