Politică

VIDEO!!!Liderii PNL nu-i mai vor înapoi pe primarii traseişti

Iulia Crețu
20 nov 2014 2351 vizualizări
Uşa PNL este închisă definitiv în faţa celor şapte primari de oraşe şi comune care au ales, în baza OUG 55, să treacă la PSD de la PNL şi PDL.

Este vorba despre edilii din Mărăşeşti, Băleşti, Broşteni, Gura Caliţei, Mera, Reghiu şi Bordeşti. În cadrul unei conferinţe de presă, atât Nini Săpunaru cât şi Costică Neaţă au declarat că odată plecaţi, nu-i mai aşteaptă înapoi în PNL pe cei care n-au crezut în Klaus Iohannis. Mai mult, Săpunaru a comentat un episod din campanie când i-ar fi dat primarului din Mărăşeşti bannere pentru candidatul ACL, la promisiunea lui Valerică Chitic că nu va trăda. Neaţă a completat că el se aştepta să plece, mai ales că edilul a trădat, în prealabil, la locale, PDL pentru PNL. “Să fie sănătos, nu-l mai primim înapoi. A stat aici, la masă, când l-am întrebat dacă face vreo surpriză şi a spus că nu. Mai mult, a aşteptat să-i dăm banerele cu Klaus Iohannis şi apoi a spus că a plecat la PSD”, a spus Săpunaru. “Noi ştiam că aşa va face, trecusem şi noi prin acest lucru”, a spus şi Neaţă. (I. CREŢU)

Get your own valid XHTML YouTube embed code

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
UnCetatean, acum 3442 zile, 15 ore, 38 minute, 12 secunde
Chitic e a treia oara cand vrea sa-si schimbe partidul, e ceva rusinos.
nini, acum 3442 zile, 23 ore, 44 minute, 16 secunde
Sapunaru uita ca a fost la guvernare si a ajutat....NU, primarii PNL. Adevarul este ca a promis, restul nu mai conteaza.Este un fals, de Neata nu mai vorbim. Sedintele PNL erau pline de griji sa nu se citeste integral
Xoy, acum 3443 zile, 7 ore, 42 minute, 58 secunde
nini Cred ca nu cindeste 6 din 7 sunt pe colegiul lui,in afara de Mărășești ,adio deputat in 2016.Asta e colegiul lui Tigaieru colegiul 3 PSD-UNPR-PC.
Sobi, acum 3443 zile, 8 ore, 32 minute, 44 secunde
Cei sapte primari au plecat la mai bine si nu ar trebui sa le para rau. Timpul le rezolva pe toate ...
danb, acum 3443 zile, 8 ore, 58 minute, 49 secunde
Domnii Neata si Sapunaru ar trebui poate sa invete care este ordinea fireasca a lucrurilor. Intai te roaga cineva ceva si de-abia dupa aceea il refuzi. Daca-l refuzi inainte sa te intrebe inseamna ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.