Politică

VIDEO!!! Val de simpatie în miez de noapte pentru victoria lui Iohannis la Focşani

Gabriel Sava
17 nov 2014 3509 vizualizări
în jur de 80 de focşăneni au venit în faţa sediilor celor două partide care formează ACL pentru a serba victoria lui Klaus Iohannis

Val de simpatie pentru victoria candidatului ACL la preşedinţia României la Focşani în miez de noapte. După o încercare timidă de adunare în Piaţa Unirii, circa 80 de persoane s-au adunat pe B-dul Independenţei, în faţa sediilor celor două partide care formează Alianţa Creştin Liberală. Liderii celor două partide, membri şi simpatizanţi au scandat în favoarea lui Klaus Iohannis dar şi împotriva PSD şi a guvernului Ponta dar mai ales a preşedintelui Consiliului Judeţean dar şi a PSD Vrancea, Marian Oprişan. “Bună dimineaţa, Moldova! Bună dimineaţa, Iohaniss” s-a scandat în faţa celor două sedii ale ACL, după care focşănenii au decis să meargă către Piaţa Unirii. Liderii celor două partide componente ale ACL şi-au felicitat primarii care au obţinut scoruri favorabile lui Klaus Iohannis, dar şi pe cei care au reuşit să se situeze la o diferenţă mică faţă de candidatul PSD, premierul Victor Ponta. La faţa locului au venit şi forţe de ordine pentru a preîntâmpina eventuale incidente. La scurtă vreme, o coloană de maşini a pornit din cartierul Sud către centru şi a claxonat pentru a serba victoria candidatului ACL. (G. SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
cetateanu'', acum 3447 zile, 4 ore, 37 minute, 49 secunde
Din cauza intunericului nu am observat Conducerea ACL sarbatorind Victoria.Sa nu indrazneasca sa fure Victoria.
ton, acum 3447 zile, 5 ore, 40 minute, 51 secunde
Bravo...romanii se pot bucura!Au acum ceea ce merita.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.