Politică

VIDEO!!!PSD Focşani se dezice de Victor Ponta!

Iulia Crețu
11 nov 2014 2677 vizualizări
Vrabie, Bacinschi şi Oloeriu se plâng că ACL le-ar fi copiat afişele cu candidatul roşu şi le-ar fi lipit în locuri interzise pentru ca PSD să primească amenzi de la Primăria Focşani u în timp ce dau vina pe adversari, abţibilduri cu Votaţi Victor Ponta sunt lipite pe stâlpii Electrica chiar în faţa sediului PSD din b-dul Republicii

Culmea afişului electoral la Focşani. Pesediştii se dezic de Victor Ponta cel de pe toate gardurile şi aruncă vina pe Alianţa Creştin Liberală care, în încercarea de a-i reduce numărul de simpatizanţi candidatului roşu, ar fi copiat afişele PSD şi le-ar fi lipit în toate locurile interzise. Pe reprezentanţii PSD îi deranjează că Ponta stă lipit de tomberoane şi spun că nu-i vina lor şi că duşmanii îi sabotează.Lăsând ridicolul situaţiei la o parte, primarul Decebal Bacinschi şi consilierii locali ai PSD, Cătălin Vrabie, care este şi directorul campaniei electorale la PSD pe Focşani, şi Liviu Oloeriu, au susţinut ieri o conferinţă de presă să se plângă de afişajul propriului candidat. Se pare că până la urmă, hotărârea de Consiliu Local de a interzice afişajul electoral pe toate gardurile în Focşani ar putea avea un efect de bumerang împotriva PSD. Totuşi, cine să amendeze PSD dacă Primăria Focşani este condusă de exponenţi ai acestui partid? “Anunţăm că PSD şi organizaţia Focşani nu a făcut acest afişaj, suntem în dezacord cu acest mod de afişaj. Am găsit pe stâlpi, tomberoane de gunoi, pe cutii de gaze, în special în ultimele trei zile. Probabil competitorii noştri electorali au găsit o modalitate de a face acest lucru”, a spus Cătălin Vrabie. Primarul Decebal Bacinschi spune că Poliţia Locală nu a dat nicio amendă până acum, deşi a luat la întrebări partidele adversare PSD. “Afişele au fost îndepărtate foarte repede şi nu ne-au sesizat cei de la Poliţia Locală. Nu s-au dat amenzi şi sper ca până vineri să nu fie probleme”, a spus şi primarul Bacinschi, cel care şi-a împărţit viceprimarilor sarcinile de serviciu de la Primăria Focşani pentru a avea timp să facă campanie electorală.

PNL: “să facă plângere penală dacă le-a furat cineva afişele”

În replică, cei de la ACL spun că dacă PSD crede că cineva le-a folosit afişele, să facă plângere penală. “Dacă ei consideră că cineva le-a furat afişele, să facă plângere penală, noi dezavuăm total această acuzaţie. De asemenea, dacă instituţiile abilitate nu pot desprinde afişele lipite ilegal, atunci rugăm Primăria Focşani să împuternicească organizaţia municipală a PNL şi până mâine (n.r. astăzi) la ora 12.00 curăţăm oraşul de toate afişele”, a spus Tudorel Trofin, preşedintele interimar al PNL Focşani, cel care la începutul campaniei electorale a tras de urechi PSD pentru lipirea afişelor în locuri necorespunzătoare. Iar la debutul campaniei e greu de crezut că ar fi furat cineva afişele social democraţilor. Deşi susţin că adversarii le-au copiat afişele, abţibilduri ale candidatului Victor Ponta stau lipite, ilegal, pe stâlpii Electrica chiar în faţa sediului PSD de pe b-dul Republicii din Focşani. Este greu de crezut că ACL a alocat fonduri pentru toate tipurile de afişe electorale ale PSD. Dar, aşa e când hoţii strigă hoţii! (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Nedumeritul, acum 3446 zile, 14 ore, 44 minute, 40 secunde
Dar afisele de pe spatele chioscurilor din piata sud care se pot observa din statia peco, afisate de acum 3 saptamani, de ce nu au fost indepartate???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.